Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 16:32

Τεστ για κορονοϊό στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Τεστ για κορονοϊό στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, πρόκειται να διενεργήσουν τεστ ανίχνευσης κρουσμάτων για το νέο κορονοϊό, σε ωφελούμενους και εργαζόμενους του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας.

Η δράση αυτή, γίνεται στο πλαίσιο των ελέγχων του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας), με σκοπό την πρώιμη ανίχνευση κρουσμάτων και τη δημιουργία επιδημιολογικών δεδομένων.

Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Κέντρο Ημέρας την ερχόμενη Τρίτη, από τις 9.30 έως τις 11.30 π.μ. Επειδή ο αριθμός των δειγμάτων που μπορούν να συγκεντρωθούν ημερησίως είναι περιορισμένος και για την καλύτερη οργάνωση, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους στο τηλέφωνο του συλλόγου 27210 89978 ή στο τηλέφωνο του Κέντρου Ημέρας 27213 01191.

Σε περίπτωση που ο αριθμός αυτών που επιθυμούν να εξεταστούν τα παιδιά τους ξεπεράσει το μέγιστο αριθμό που έχει θέσει ως ημερήσιο όριο το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, θα γίνει συμπληρωματικός δειγματοληπτικός έλεγχος.


NEWSLETTER