Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 13:26

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: “Να σταματήσει η δίωξη κατά εργαζόμενης στον ΟΑΕΔ”

Γράφτηκε από την

Με ομόφωνη απόφασή του το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας ζητεί από τον διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη να σταματήσει κάθε πειθαρχική δίωξη σε βάρος εργαζόμενης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Καλαμάτας του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα το αίτημα προς τον διοικητή του ΟΑΕΔ, το οποίο υπογράφουν ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σωτήρης Τσώνης και ο γεν. γραμματέας Παναγιώτης Μουλάς, αναφέρει τα εξής:

“Κύριε διοικητά, ως Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας θα θέλαμε να ζητήσουμε όπως σταματήσει κάθε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της Ρηγανάκου Αγγελικής εργαζόμενης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Καλαμάτας του ΟΑΕΔ. Πιστεύουμε ότι η σχετική δημοσίευση του άρθρου της σε τοπική ιστοσελίδα έγινε προκειμένου να εκφράσει την αγωνία της για την καλή και εύρυθμη λειτουργία της δομής, στα πλαίσια της καλόπιστης κριτικής και από αυξημένο ενδιαφέρον, χωρίς να έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στις τοπικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ αφού ως γνωστό είναι και πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Γυναικών.
Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε για την αντιμετώπιση των διαχρονικών προβλημάτων σχετικά με την κτηριακή υποδομή του βρεφονηπιακού σταθμού, αλλά και για κάθε ζήτημα που έχει να κάνει με τα προβλήματα των εργαζομένων - ανέργων της περιοχής μας αλλά και του Εργατοϋπαλληλικού μας Κέντρου”.