Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 15:14

Μεσσηνία: Δεν θα γίνει τελικά το πανηγύρι του Μελιγαλά

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Δεν θα γίνει τελικά το πανηγύρι του Μελιγαλά

 

Να μην πραγματοποιηθεί η φετινή ετήσια παραδοσιακή εμποροζωοπανήγυρις στον Μελιγαλά, λόγω του κορονοϊού, αποφάσισε ομόφωνα την Πέμπτη, το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Οιχαλίας σημειώνει:

“Η δημοτική αρχή αναγνωρίζει ότι η εμποροπανήγυρις του Μελιγαλά είναι θεσμός για την περιοχή και ότι σκοπός μας είναι αυτός ο θεσμός να συνεχίσει να υπάρχει και να αναβαθμιστεί.

Ομως συναισθανόμενοι την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο, με αυξητική τάση κρουσμάτων και θανάτων από την πανδημία του κορονοϊού, σε καμία περίπτωση η δημοτική αρχή δεν είναι διατεθειμένη να θέσει σε κίνδυνο τους πολίτες του Δήμου Οιχαλίας αλλά και όλων των επισκεπτών.

Εχοντας υπόψη και τις συστάσεις της ΚΕΔΕ - Ιεράς Συνόδου και μετά την ακύρωση της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης και όλων των μέχρι τώρα εμποροπανηγύρεων στη χώρα, είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη ακυρώσεως της ετήσιας εμποροπανηγύρεως που πραγματοποιείται στη Κοινότητα Μελιγαλά.

Μέλημά μας είναι η υγεία των πολιτών και η περιφρούρηση - προάσπιση της περιοχής.

Ο Δήμος Οιχαλίας για τους ανωτέρω λόγους, ενημερώνει ότι με την αριθ. 57/2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα να μην πραγματοποιηθεί η φετινή ετήσια παραδοσιακή εμποροζωοπανήγυρις στον Μελιγαλά”.


NEWSLETTER