Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 12:50

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθούν την ερχόμενη Τετάρτη σε περιοχές της Χώρας και σε γύρω χωριά, προκειμένου να γίνουν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο της περιοχής.


Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, 8.30-9.30 το πρωί διακοπή θα γίνει στη Χώρα στις περιοχές Μουσείο, Σπύρου Μαρτίνου, Οικονομόπουλου, Γυμνάσιο, Λύκειο, Παπαφλέσσα. 9.30-11 το πρωί στις περιοχές της Χώρας 1ο Δημοτικό Σχολείο, Νέστορος, Αντωναρόπουλου, Αγίων Αποστόλων. 11-12 το μεσημέρι στον Πύργο στο νότιο και δυτικό τμήμα του χωριού. 12.30-3 το μεσημέρι στην κεραία ΕΡΤ στη Μεταξάδα, όπως και από οινοποιείο Παναγιωτόπουλου έως Μουζάκι.

ΣΕ ΑΝΩ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Με προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης ξεκινάει η νέα εβδομάδα στη Μεσσηνία. Ειδικότερα σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ τη Δευτέρα από τις 8 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν Μάλτα και Ανδανία. Από τις 12:30 έως και τις 2 το μεσημέρι ο οικισμός Βράχος και το εργοστάσιο Πέτροβα στην Κάτω Μέλπεια. Από τη 1:30 έως και τις 2:30 το μεσημέρι τα αρδευτικά Γκότση και η γεώτρηση του υπουργείου Γεωργίας.
Την Τρίτη από τις 8 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνει το Τσαπί.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.