Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 13:20

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας


Συνεχίζονται και το διήμερο Τετάρτη - Πέμπτη οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας.

Όπως ενημέρωσε ο ΔΕΔΔΗΕ αύριο Τετάρτη από τη 1:30 έως τις 2:30 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνει η Γιάλοβα. Από τις 12 έως και τις 2:30 το μεσημέρι η Κουκουνάρα. Από τις 10:30 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι η Μεθώνη. Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι η Φοινικούντα. Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι Χωματάδα και Ευαγγελισμός. Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι οι οικίες Τσλέφορ - Άλφρεντ και από τις 8 έως και τις 10:30 το πρωί το Παλιοχώρι Γιάλοβας.
Την Πέμπτη από τις 12 έως και τις 3 το μεσημέρι δεν θα έχει ρεύμα στην Καλαμάτα η περιοχή επί των οδών Ακρίτα - Βασ. Γεωργίου και περιμετρικά. Από τις 8 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι η περιοχή επί της οδού Ναυαρίνου από το ξενοδοχείο “Elite” έως και το “Φιλοξένια”.

Στην Τριφυλία

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα γίνουν σήμερα και κυρίως την Πέμπτη σε αρκετές περιοχές της Τριφυλίας προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο της περιοχής.
Σήμερα Τρίτη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα έχει στην περιοχή Βουλιέρια.
Την Πέμπτη 12 του μηνός, 8.30-10.30 το πρωί διακοπή θα έχει στις περιοχές, Δερβίσι, Μονοδένδρι, Λάκκες, Χοχλαστή, Μεταλλείο, Μάραθος, Γεφυράκι Μαράθου, Ψηλόβραχος, Κάναλος, Πελεκητός, Διαλισκάρι, Μπάρλα. 10.30 π.μ. - 1 μ.μ., στις περιοχές Άγιος Γεράσιμος, Γιόλακα, Λαγγούβαρδος, Λεμπέσταινα, Αγία Κυριακή. 1.30-2.30 το μεσημέρι στον Αγρίλη (κτήμα Καναλουπίτη – Ντινιώτη) και στα Φιλιατρά: Άγιος Αθανάσιος, Ελαιοτριβείο Στριμπάκου και στις οδούς Κιλκίς (από Βασιλέως Κωνσταντίνου έως Ηρώων Πολυτεχνείου), Βορείου Ηπείρου (από Βασιλέως Κωνσταντίνου έως Ηρώων Πολυτεχνείου), 3ης Σεπτεμβρίου (από Βορείου Ηπείρου έως τέρμα ανατολικά), 28ης Οκτωβρίου, Μπολονιώτου, Γαλανόπουλου, Πετρούλια, Λουρίδα. Και 2.30- 3.30 μ.μ. στην Κυπαρισσία, από Τεχνική Σχολή έως Ροντάκι.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.