Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 12:59

Κυπαρισσία: Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου στη ΔΕΗ για τη διακοπή ρεύματος

Γράφτηκε από την
Κυπαρισσία: Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου στη ΔΕΗ για τη διακοπή ρεύματος

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας προς τον ΔΕΔΔΗΕ για την προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Κυπαρισσίας τις πρωινές ώρες.

Όπως τονίζεται η διακοπή γίνεται εν μέσω καύσωνα, αλλά και μια άκρως εμπορική ημέρα, λόγω της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιείται στην Κυπαρισσία κάθε Σάββατο. Σε κάθε περίπτωση ζητούν οι διακοπές να γίνονται μη εργάσιμες ώρες.

Αναλυτικά η επιστολή: 

"Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, μετά από την έκφραση πολλών παραπόνων από μέλη του συλλόγου μας, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κυπαρισσίας αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας, για την διακοπή ρεύματος που πληροφορηθήκαμε, από τον τοπικό τύπο, ότι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03/07/2021 από 08:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. .

Αξιότιμοι Κύριοι,

Η προγραμματισμένη αυτή διακοπή θα πραγματοποιηθεί εν μέσω έντονων καιρικών συνθηκών και έντονο καύσωνα, οπού στην πόλη μας ενδεικτικά κατά την χθεσινή ημέρα η θερμοκρασία ήταν 40,7 βαθμούς, ενώ η αισθητή θερμοκρασία 50 βαθμοί κελσίου.

Πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και ευαίσθητων ομάδων, χθες όπως και σήμερα, αναζητούν στα καταστήματα μας δροσιά, κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να γίνει αύριο.

Επίσης, η ημέρα που έχει επιλεγεί να γίνει η διακοπή είναι μια άκρως εμπορική ήμερα για την περιοχή οπού θα πραγματοποιηθεί η διακοπή λόγω και της πραγματοποίησης της λαϊκής αγοράς που πρόκειται να γίνει αύριο.

Σε κάθε περίπτωση δεν κατανοούμε γιατί οι διακοπές, συνεχόμενα, γίνονται σε εργάσιμες ώρες και ημέρες, στερώντας από εμάς το δικαίωμα του εργάζεσθε.

Παρακαλούμε θερμά όπως ανακληθεί η απόφαση σας, και οι επισκευές πραγματοποιηθούν άλλη ημέρα σε μη εργάσιμες ώρες".

 


NEWSLETTER