Οι αλλαγές έχουν ως εξής:
Γραμμή 1 (από Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων προς Παραλία)
Η διαδρομή που ακολουθείται σήμερα από την Αστική Συγκοινωνία είναι μέσω των οδών Αρτέμιδος - Νέδοντος - Κροντήρη - Αριστομένους.
Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, η διαδρομή θα είναι μέσω των οδών Αρτέμιδος - Κεφάλα - Παλαμά - Υδρας - Ξενοφώντος - Αριστομένους.
Γραμμή 1 (από Παραλία προς Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων)
Η διαδρομή που ακολουθείται σήμερα από την Αστική Συγκοινωνία είναι μέσω των οδών Φαρών - Βασ. Γεωργίου - Φραντζή - Νέδοντος - Αρτέμιδος.
Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, η διαδρομή θα είναι μέσω των οδών Φαρών - Βασ. Ολγας - Ακρίτα - Παλαιολόγου - Μητρ. Μελετίου - Υπαπαντής - 23ης Μαρτίου - Αρτέμιδος.
Γραμμή 2 (από Ασυλο προς Αγία Τριάδα)
Η διαδρομή που ακολουθείται σήμερα από την Αστική Συγκοινωνία είναι μέσω των οδών 23ης Μαρτίου - Νέδοντος - Αριστομένους - Φραντζή - Νέδοντος - Κιλκίς - Αθηνών.
Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, η διαδρομή θα είναι μέσω των οδών 23ης Μαρτίου - Μεσσήνης - Αθηνών.
Γραμμή 2 (από Αγία Τριάδα προς Ασυλο)
Η διαδρομή που ακολουθείται σήμερα από την Αστική Συγκοινωνία είναι μέσω των οδών Αθηνών - Κλαδά - Νέδοντος - Αρτέμιδος - 23ης Μαρτίου.
Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, η διαδρομή θα είναι μέσω των οδών Αθηνών - Είρας - 23ης Μαρτίου.