Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 15:30

Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας

Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Μεσσήνης, Πύλου-Νέστορος, Καλαμάτας, Τριφυλίας και Δυτικής Μάνης έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ για αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα αύριο 9 Φεβρουαρίου από τις 9 μέχρι τις 10.30 το πρωί διακοπή θα γίνει στις περιοχές Κόμποι, Βουνάρια, Νέα Κορώνη, Λογγά, Αγ. Ανδρέας, Ανδριανή, Μηλίτσα, Αμπελόκηποι, Καλαμάκι, Χράνοι, Κακκόρευμα, Λυκίσσα, Αχλαδοχώρι, Μαθία, Κόκκινου, αναμεταδότες σήματος στην περιοχή Κόκκινου, Πεταλίδι, οικισμοί Καστανιάς και Τζάνε, Πανιπέρι, Καρποφόρα, αρδευτικά στην περιοχή Βελίκας, Ανάληψη, αρδευτικά Μεσσήνης, Μπούκα, καθώς και από τον ποταμό Πάμισο έως τα φανάρια του Ασπροχώματος στη νότια πλευρά.

Αύριο επίσης, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι το ρεύμα θα κοπεί στο Σταυροπήγιο.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου διακοπή θα γίνει στον οικισμό Πετροχωρίου από 8.30 π.μ. έως 3 μ.μ.

Σε όλες τις προγραμματισμένες διακοπές που προαναφέρθηκαν, αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Διακοπές ρεύματος σε Κυπαρισσία και Καλό Νερό

Πολύωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθούν τις επόμενες ημέρες σε Καλό Νερό και Κυπαρισσία προκειμένου να γίνουν απαραίτητες τεχνικές εργασίες.

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 9 του μηνός από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στην περιοχή του Καλού Νερού.

Την Παρασκευή 11 του μηνός επίσης από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στις περιοχές της Κυπαρισσίας Μεμί και Σεργιάνι.

Κ.Μπ.