Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 08:58

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας

 

Φρουρούμενος μετά το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, που το μεσημέρι της Παρασκευής “σκόρπισε” τον θάνατο στο δρόμο Πύργος - Τσάκωνα στο ύψος της Ελαίας.

Το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται μάλιστα να πάρει εξιτήριο και από εκεί και έπειτα θα είναι στη διάθεση των αστυνομικών και των εισαγγελικών αρχών, ώστε να καταθέσει κρίσιμες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινες το πολύνεκρο τροχαίο με θύματα ένα βρέφος με τον 38χρονο πατέρα του, καθώς επίσης μία13χρονη με τον 44χρονο πατέρα τους. Όσον αφορά τον 19χρονο στρατιώτη, αδερφό της 13χρονης, έχει πλέον διακομιστεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η 66χρονη γιαγιά του είναι ακόμα νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Παράλληλα η 38χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους διακομίστηκε στην Πάτρα, για να είναι κοντά στον 6χρονο γιο της, ο οποίος από την Παρασκευή νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.