Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 19:55

Αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ Μπύρας

Αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ Μπύρας

Το Peloponnese Beer Festival επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Καλαμάτα, έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις της ελληνικής μπύρας και της καλής μουσικής στις 2, 3 και 4 Αυγούστου.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής) και υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο εκλεκτές γεύσεις, ζωντανή μουσική και θετική ενέργεια.

Το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, Peloponnese Beer Festival – Καλαμάτα, προβάλλει αποκλειστικά Έλληνες παραγωγούς craft μπύρας από κάθε γωνιά της χώρας. Επιχειρήσεις με όραμα και μεράκι θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ περισσότερες από 250 ετικέτες χειροποίητης μπύρας και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη γεύση που τους ταιριάζει, συνοδευόμενη από απολαυστικό street food με επιλογές για κρεατοφάγους και vegan.
Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν με τους «Koza Mostra» την Παρασκευή 2 Αυγούστου (8 € προπώληση, 10 € πόρτα), θα συνεχιστούν με την Πέννυ Μπαλτατζή το Σάββατο 3 Αυγούστου (8 € προπώληση, 10 € πόρτα) και θα κορυφωθούν με τους «Locomondo» την Κυριακή 4 Αυγούστου (14 € προπώληση/πόρτα, 25 € εισιτήριο τριημέρου).
Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τις «Πολιτιστικές Εμπειρίες» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, της ΦΑΡΙΣ, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Μικροζυθοποιών Ελλάδας. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 14 ετών (συνοδεία γονέων) και άτομα με κινητικά προβλήματα. Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω more.com και σε επιλεγμένα σημεία στην Καλαμάτα.