Η παράδοση γίνεται ενόψει των γιορτών και γιατί βρίσκεται κοντά στην εξάντλησή της η πρώτη παρτίδα των σωλήνων, που έχουν έρθει από την Κίνα.
Οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και καιρό στο συγκεκριμένο σημείο και χθες ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση για την αποκατάσταση του οδοστρώματος. Οι εργασίες αναμένεται να επανεκιννήσουν με τον νέο χρόνο, το πιθανότερο τον Φεβρουάριο, όταν έρθει από την Κίνα η νέα παρτίδα με τους σωλήνες.
Στο μεταξύ χθες, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, πριν τη Θουρία, στο ύψος των μαρμάρων Δούση, όπου ο δρόμος είχε “καθήσει” σε αποκατάσταση του οδοστρώματος από το έργο του Φ800, συνεργείο εργαζόταν μέχρι αργά (φωτό), για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της καθίζησης και η κυκλοφορία να διεξάγεται με ασφάλεια.
Γ.Σ.