Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 08:27

Αντιφατικές αντιδράσεις για τα κλειστά μαγαζιά

Αντιφατικές αντιδράσεις για τα κλειστά μαγαζιά

Αντιφατικά μηνύματα στέλνει η εμπορική κοινότητα αναφορικά με την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας για την Κυριακή των Βαΐων. Αλλοι συμφωνούν με την απόφαση για κλειστά μαγαζιά, ενώ οι περισσότεροι προβληματίζονται και θα αποφασίσουν αν θα ανοίξουν με κριτήριο τις προσδοκώμενες εισπράξεις.

Ειδικότερα, όσοι επιχειρηματίες έχουν στηρίξει πολλές ελπίδες πάνω στην πασχαλινή αγορά δύσκολα θα κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους. Οπως φαίνεται, όποιος θέλει θα ανοίξει το κατάστημά του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων στην Κυπαρισσία.

Εκ πεποιθήσεως η “Ε” δεν παίρνει θέση στη διαμάχη για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές πιστεύοντας ότι οι έμποροι ξέρουν καλύτερα από τον καθένα το συμφέρον τους. Διαθέτει όμως τις σελίδες της για να επιχειρηματολογήσουν με επιστολές τους και οι δύο πλευρές. Παράλληλα καλεί τους τοπικούς άρχοντες και τους πολιτικούς να πάρουν θέση για το θέμα που διχάζει την αγορά.