Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 17:27

Ενημέρωση ελληνοαμερικάνων της Μεσσηνίας για συνταξιοδοτικά θέματα

Το τμήμα τών Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, στα πλαίσια μιας εκστρατείας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί την πόλη της  Καλαμάτας την 6η Μαίου 2011 , με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στίς Η.Π.Α, που τώρα κατοικούν στήν Καλαμάτα και στήν ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Για το σκοπό αυτό θα έλθει ο κύριος Nikolaos Anastasiadis Claims/Field Representative της Αμερικανικής Πρεσβείας των Αθηνών για να ενημερώσει  το κοινό τής Καλαμάτας π.χ συνταξιούχους η και
μελλοντικούς συνταξιούχους των Η.Π.Α καθώς και μέλη των οικογενειών τους, σχετικά μέ τις  τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις συντάξεις του Αμερικανικού Ι.Κ.Α του επονομαζόμενου Social Security Administration.
Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία παρακαλεί τα μέλη της και τις οικογένειες τους να λάβουν γνώση για την επικείμενη ενημέρωση. Με νεώτερη ανακοίνωση μας θα πληροφορήσουμε το κοινό για την ώρα και το χώρο όπου θα λάβει χώρα η ενημέρωση στις 6 Μαϊου 2011.

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γραμματέας
Δημ. Δράκος                                    Παν. Μπαζίγος