Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 18:30

Εικαστική έκθεση της Πέρσας Παρίσσου σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους

Εικαστική έκθεση της Πέρσας Παρίσσου σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους

Σαράντα χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας συμπληρώνει η Μεσσήνια εικαστικός Πέρσα Παρίσσου και παρουσιάζει αναδρομική έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία και τους Γαργαλιάνους.

Στις δύο εκθέσεις θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα έργα της Πέρσας Παρίσσου με την ανεξάντλητη έμπνευση, τα ζωντανά και λαμπερά χρώματα και τα υπέροχα θέματα που επιλέγει, εκφράζοντας το πηγαίο ταλέντο της και την αγάπη για τη ζωή.

Η έκθεση στην Κυπαρισσία θα γίνει στο κτήριο του Λαογραφικού Μουσείου «Κωστής Παλαμάς» στην πλατεία του κάστρου στην Παλιά Πόλη και τα εγκαίνια θα γίνουν αύριο στις 8.30 μ.μ. Θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Αυγούστου (ώρες 7-11 μ.μ.). 

Στους Γαργαλιάνους η έκθεση θα παρουσιασθεί στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη και τα εγκαίνια θα γίνουν στις 9 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα. Θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Αυγούστου (ώρες 7-11 μ.μ.).  

Η Πέρσα Παρίσσου έχει πτυχίο BA από το Πανεπιστήμιο του Μπόλτον (Αγγλία), έχει κάνει 12 ατομικές και έχει λάβει μέρος σε 45 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα για το πτυχίο MA in Design στο Πανεπιστήμιο Μίντλσεξ.