Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011 21:38

"Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κλιματισμό του Νοσοκομείου Καλαμάτας"

Γράφτηκε από την

Εντονες είναι οι διαμαρτυρίες τις τελευταίες ημέρες ότι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας δεν λειτουργεί ο κλιματισμός στους θαλάμους των ασθενών.
Τόσο στη διάρκεια της περασμένης, όσο και κατά την τρέχουσα εβδομάδα, υπήρξαν επανειλημμένες διαμαρτυρίες προς την «Ε» από συνοδούς και συγγενείς ασθενών ότι οι θάλαμοι είχαν μετατραπεί σε «φούρνους» λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, επειδή τα κλιματιστικά δεν λειτουργούσαν.
Ωστόσο, από την πλευρά του Νοσοκομείου -όπου απευθύνθηκε η «Ε» μεταφέροντας τα παράπονα και ζητώντας ενημέρωση- διατυπώθηκε η θέση ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον κλιματισμό του κτηρίου, τόσο τον γενικό όσο και αυτόν των θαλάμων.
Διευκρινίστηκε μάλιστα ότι κάθε θάλαμος διαθέτει «αυτονομία», με δικό του διακόπτη ο οποίος είναι ρυθμισμένος ώστε να αποδίδει το καλύτερο δυνατό.
Υποστηρίχθηκε ωστόσο ότι δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, συνοδοί ή συγγενείς να «πειράζουν» τους διακόπτες, αγνοώντας όμως πώς λειτουργούν, με συνέπεια να ακυρώνουν τις ρυθμίσεις και να καθιστούν αναποτελεσματικό -ή και να κλείνουν τελείως- τον κλιματισμό.


NEWSLETTER