Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 15:37

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου δίπλα στα παιδιά

Γράφτηκε από την
  Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου δίπλα στα παιδιά

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου επισκέφτηκε το Ενοριακό Κέντρο Γερακίου όπου εκεί τους περίμενε ο Αιδεσιμότατος Ιωάννης Χαραμής και του πρόσφεραν 10 επιτραπέζια παιχνίδια για το Κατηχητικό Σχολείο Γερακίου.
Στις 25 Οκτωβρίου 2011 το Δ.Σ. του Συλλόγου μας επισκέφτηκε πρώτα το ολοήμερο και κλασσικό νηπιαγωγείο Γερακίου και στην συνέχεια το Δημοτικό Σχολείο Γερακίου. Στο Νηπιαγωγείο πρόσφερε ένα μικρό κουκλοθέατρο μαζί με φιγούρες όπου μπορούν τα παιδάκια να παίξουν 2 παραμύθια (τα 3 γουρουνάκια και την Κοκκινοσκουφίτσα), αρκετά βιβλία και παραμύθια για την βιβλιοθήκη του Νηπιαγωγείου και πολλά CD με παιδικά τραγούδια όπως και DVD με παιδικές ιστορίες και όχι μόνο. Στο Δημοτικό Σχολείο συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Γιαννιό όπου του παρέδωσαν 20 περίπου βιβλία για την βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου.
Με την  κίνηση  μας αυτή θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα  στα παιδιά του χωριού μας  και τέτοιες προσπάθειες έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια διότι τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας.



Από το Σύλλογο


NEWSLETTER