Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 22:12

Ανοιχτή Συνέλευση: "Οι αστοί τρομάξανε"

Γράφτηκε από την

Το τελευταίο διάστημα οι «από τα κάτω» βγήκαν εκρηκτικά στο προσκήνιο ξεπερνώντας πολιτικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες, αμφισβητώντας συνολικά το σύστημα καταπίεσης και εκμετάλλευσης το οποίο δείχνει πλέον  το πιο αποκρουστικό του πρόσωπο.
Είτε με κουρέματα πίσω από οβάλ γραφεία, είτε με εκβιαστικά δημοψηφίσματα,
είτε με κυβερνήσεις «εθνικής σωτηρίας» είτε με πρόωρες εκλογές,
η ντόπια οικονομική, πολιτική και κοινωνική ελίτ σε αγαστή συνεργασία με την ευρωπαϊκή αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς και ενάντια μας.
Τρομοκρατημένοι από τη μαζική λαϊκή αντίδραση που εκφράστηκε με ιδιαίτερη οργή στις 28 Οκτώβρη ψάχνουν τρόπους να υφαρπάξουν την πολιτική τους νομιμοποίηση για να συνεχίσουν να εξουσιάζουν και να λεηλατούν τις ζωές μας.
Ο λαός πρέπει και θα είναι παρών στις εξελίξεις με τους τρόπους και τα μέσα που διαθέτει, όπως έδειξε πρόσφατα στην Κερατέα, στις μαζικές απεργίες, στις καταλήψεις, στις διαμαρτυρίες την 28η Οκτωβρίου, στις συνελεύσεις των πλατειών, στις δυναμικές πορείες και συγκρούσεις με το καθεστώς.
Για να φύγουν όλοι αυτοί που μαυρίζουν τη ζωή μας κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους: Η κυβέρνηση και όλοι όσοι  στηρίζουν αυτή την πολιτική, Ε.Ε, Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ.
Για να οικοδομήσουμε από την αρχή την κοινωνία της ελευθερίας, της ανθρωπιάς, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ευημερίας και της ευτυχίας όλων.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ


Ανοιχτή Συνέλευση


NEWSLETTER