Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 18:07

Συνάντηση Μπέζου με εκπροσώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για τη γραμμή του Νοσοκομείου

Γράφτηκε από την

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 06.02.2012 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μεταξύ του διοικητή του Νοσοκομείου  Γεώργιου Μπέζου και του προεδρείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας. Παρόντες ήταν ο Νικήτας Μπούρας, πρόεδρος του ΚΤΕΛ, ο Βασίλης Παπαευγενίου αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ, ο  Γεώργιος Πετρουλάκης, προϊστάμενος του Γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ καθώς και ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Στην συνάντηση συζητήθηκε η καλύτερη εξυπηρέτηση και η ευκολότερη πρόσβαση του Νοσοκομείο τόσο των εργαζομένων του Νοσοκομείου όσο και των πολιτών του Δήμου Καλαμάτας
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και εκφράστηκε η κοινή βούληση και των δύο πλευρών για την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται στην καθημερινότητα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Παναγιώτης Γιαννόπουλος έθεσε το θέμα της έκδοσης της μηνιαίας εκπτωτικής κάρτας για το προσωπικό του Νοσοκομείου το οποίο αντιμετωπίστηκε με θετική πρόθεση από το προεδρείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Τέλος οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η ουσιαστική συνεργασία που έχουν θα πρέπει να συνεχιστεί και ανανέωσαν το ραντεβού σε σύντομο. χρονικό διάστημα.