Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 06:51

Με δελτίο των 3 ευρώ κέρδισε 4,7 εκατομμύρια άγνωστος υπερτυχερός στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι στην Καλαμάτα η απίστευτη τύχη του μοναδικού μεγάλου τυχερού του ΛΟΤΤΟ, που κέρδισε 4.715.128,94 ευρώ προχθές το βράδυ. Στο πρακτορείο της Αγγελικής Κουσταλούπη, όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο στην Καλαμάτα, όλοι αναζητούν τον τυχερό, ο οποίος παραμένει άφαντος. Το αμύθητο ποσό των 4,7 εκ. ευρώ περίπου, το κέρδισε με τυχαία επιλογή σε ένα δελτίο των 3 ευρώ. 

 

Ρεπορτάζ
Κέλλυ Δημητρούλια

Το χρηματικό αυτό ποσό που κέρδισε ο άγνωστος τυχερός συγκεντρώθηκε μετά από 30 και πλέον τζακ ποτ, από τις 10 Οκτωβρίου και ύστερα, εξηγεί ο Μαρίνος Κουσταλούπης - ο οποίος εύχεται στον υπερτυχερό να έχει υγεία και να επενδύσει σωστά τα χρήματά του.

Ο κ. Κουσταλούπης και η κόρη του Αγγελική δεν μπορούν να μαντέψουν ποιος μπορεί να είναι ο τυχερός. Το δελτίο παίχτηκε κάποια στιγμή μεταξύ Κυριακής και Τετάρτης, οπότε πέρασε από το πρακτορείο πλήθος κόσμου, τόσο από την περιοχή όσο και από άλλες, λόγω των Δικαστηρίων. 

Στην ερώτηση αν έχουν κάποιες προσδοκίες από το νικητή, ο κ. Κουσταλούπης μας απάντησε πως «αυτό είναι στην επιλογή του ίδιου του νικητή».

Να σημειωθεί πως το αμύθητο ποσό των 4,7 εκ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει το ΛΟΤΤΟ στα 23 χρόνια λειτουργίας του εν λόγω πρακτορείου. Το πρακτορείο αυτό έχει δώσει αρκετά... διόλου ευκαταφρόνητα ποσά μεταξύ 50.000 και 70.000 ευρώ, ενώ σημαντικά κέρδη είχαν δοθεί και στο παρελθόν, με τη δραχμή.

Αυτή η τεράστια επιτυχία αποτελεί μεγάλη στιγμή για το πρακτορείο της Αγγελικής Κουσταλούπη και τους πελάτες του που το προτιμούν, λένε οι ιδιοκτήτες - προσπαθώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν πως το υπερτυχερό δελτίο παίχτηκε στο δικό τους πρακτορείο... 

Χθες τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα για συγχαρητήρια από φίλους, συγγενείς και πελάτες. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να φανεί αν και κατά πόσο επηρέασε τους παίκτες τυχερών παιχνιδιών αυτή η μεγάλη επιτυχία, όσον αφορά την επιλογή του ΛΟΤΤΟ - το οποίο τελευταία παρουσίαζε κάποια πτώση λόγω του πλήθους των παιχνιδιών.