Πέμπτη, 30 Μαϊος 2013 20:44

Εθελοντικός καθαρισμός στην περιοχή Πύλου - Γιάλοβας

Γράφτηκε από την
Εθελοντικός καθαρισμός στην περιοχή Πύλου - Γιάλοβας

Στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών ακτών, βυθού και άλλων φυσικών περιοχών "Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2013", συμμετέχουν ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου, οι Επαγγελματίες της Γιάλοβας και η Costa Navarino, το άλλο Σάββατο 9 Ιουνίου στις 8.30 το πρωί.

 

Οπως ανακοινώθηκε, οι εθελοντές θα χωριστούν σε ομάδες 3 - 5 ατόμων (ενδεχομένως και περισσότερων, όταν πρόκειται για μικρά παιδιά) και θα αναλάβουν την ευθύνη για περιοχές που εκτείνονται από το κάστρο της Πύλου μέχρι και το Διβάρι. Ενα άτομο από κάθε ομάδα θα συμπληρώνει και το σχετικό φύλλο καταγραφής των απορριμμάτων, για τους σκοπούς της έρευνας που διεξάγει το Δίκτυο "ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS" πάνω στο θέμα της ρύπανσης. Τα μέσα για την συλλογή των απορριμμάτων θα διατεθούν από το Δίκτυο και το Δήμο. Τα σημεία συγκέντρωσης θα είναι τρία: Κιόσκι Λαντζέρηδων, Πύλος. Μώλος Γιάλοβας. Αντλιοστάσιο, Διβάρι 

 

Μετά τον καθαρισμό θα ακολουθήσει και μπάνιο στο Διβάρι. Ολα τα παιδιά θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από ενήλικα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27230 - 22148, 27230 - 91105, 27233 - 60246.


NEWSLETTER