Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 18:45

Βράβευση των τρίτεκνων επιτυχόντων (βίντεο - φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Βράβευση των τρίτεκνων επιτυχόντων (βίντεο - φωτογραφίες)

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. έγινε την Παρασκευή το βράδυ από το Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος της Μητρόπολης Μεσσηνίας, τοπικές αρχές, πρόεδροι και εκπρόσωποι από πολλούς φορείς και συλλόγους, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης δόθηκαν σε 37 επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων οι τιμητικοί έπαινοι και οι δωροεπιταγές  - προσφορά των συνεργαζόμενων με το σύλλογο επιχειρήσεων. Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος Χρήστος Κορομηλάς συνεχάρη τα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους να γίνουν ακαδημαϊκοί πολίτες και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αρνητική εξέλιξη με την κατάργηση των μεταγραφών. Την εκδήλωση στο δεύτερο μέρος πλαισίωσαν: ο Χορευτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Οι Αμφειείς", ο Σύλλογος Αθλητικού Χορού "Ξενία". Το πρόγραμμα έκλεισε με επίδειξη του χορού bachata από τα μέλη της ομάδας, που το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου θα διεκδικήσουν να καταχωρηθεί με το χορό αυτό η Καλαμάτα στο ρεκόρ Guinness.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Οι απόφοιτοι που τιμήθηκαν ήταν οι: Αδαμοπούλου Παναγιώτα - Φρύνη, Αργυροπούλου Κυριακή, Βρύνας Κωνσταντίνος - Νικόλαος, Γιαλικάρης Ανάργυρος, Δημητρακοπούλου Δέσποινα, Δημητροπούλου Αθανασία,  Δημόπουλος Κωνσταντίνος, Δωδέκατος Παναγιώτης, Ελευθεράκη Αθηνά, Ζαχαριά Στέλλα, Ζαχαριάς Χαράλαμπος,  Καλδή Παναγιώτα, Καλογεροπούλου Παναγιώτα, Καραχάλιας Γεώργιος, Καρρά Λαμπρινή, Λαγωνικάκου Σταυρούλα, Μαντζώρου Κυριακή, Μελάς Νικόλαος, Μητρόπουλος Παύλος,  Μπιτσάνης Αντώνιος, Μπλάνας Κωνσταντίνος, Μπούρας Ανδρέας, Παναγιωταρέα - Αγγελέτου Ερωφίλη, Παναγιωτόπουλος Βασίλειος, Πρεβεζάνου Σταυρούλα, Σέκλος Σωτήριος, Σταθοπούλου Μαρία, Σταματοπούλου Ελένη, Τζανέτος Σταύρος, Τσιλίκας Δημήτριος - Μάριος, Χαραλαμποπούλου Χριστίνα, Χηνάρη Δήμητρα, Χριστοπούλου Βασιλική, Χριστοπούλου - Χαντζάρα Παναγιώτα - Στέλλα.

 

 


NEWSLETTER