Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 14:57

Διάπλαση. Η Φροντίδα που σας αξίζει!

Διάπλαση. Η Φροντίδα που σας αξίζει!

 

«Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ προσφέρει με την επιστημονική της ομάδα υπηρεσίες υγείας και ευεξίας. Εγγύηση αποτελεί η ποιότητα του έργου της εδώ και 6 χρόνια, στον απαιτητικό χώρο της αποθεραπείας και της αποκατάστασης» όπως δήλωσε η κυρία Καραβασίλη Αλεξάνδρα, Διευθύντρια Φυσίατρος της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ.  

Οι υπηρεσίες αυτές είναι:

Βελονισμός για διακοπή καπνίσματος: Από τα πρώτα 24ωρα που κάποιος που κάνει θεραπεία με βελονισμό στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ έχει:

Ήπια και ελεγχόμενη επιθυμία για κάπνισμα.

Σταδιακή απέχθεια στον καπνό και στη γεύση του τσιγάρου.

Περιορισμό των συμπτωμάτων του συνδρόμου στέρησης.

Μια διαδικασία χωρίς παρενέργειες, με ιδιαίτερα σημαντικά ποσοστά επιτυχίας!  

Συνεδρία Antistress: Καταπολέμησε το καθημερινό stress και άγχος που σε καταβάλλει σωματικά και επηρεάζει την ψυχολογία σου στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ. Με ειδικά προγράμματα που περιλαμβάνουν μάλαξη, βελονισμό, κρανιοθεραπεία, υδροθεραπεία και υποστήριξη από ψυχολόγο εξισορροπείται ψυχή και σώμα.

Αυχενικό Σύνδρομο: Το αυχενικό σύνδρομο μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Έλα στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ και Συμβουλεύσου την επιστημονική ομάδα του Κέντρου. Με φυσικά μέσα, θεραπευτική μάλαξη, βελονισμό και κρανιοθεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσεις τον πόνο του αυχένα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης εκτελείται υπό συνεχή ιατρική επίβλεψη.

Φυσική κατάσταση: Αποκατέστησε τη φυσική σου κατάσταση με προγράμματα που ετοιμάζει ειδικά για σένα η επιστημονική ομάδα της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και την υποστήριξη γιατρών, γυμναστών, φυσικοθεραπευτών, ψυχολόγων, διατροφολόγων. 

Βελονισμός για αδυνάτισμα: Ο βελονισμός μπορεί να αποδειχθεί ένας απρόσμενος σύμμαχος, μαζί με την κατάλληλη διατροφή,  στην προσπάθειά σας για έλεγχο του σωματικού σας βάρους. Είναι απόλυτα φυσική μέθοδος και δεν προκαλεί πόνο ή παρενέργειες όταν εφαρμόζεται στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ από γιατρό κατάλληλα εκπαιδευμένο.

Το πρόγραμμα διατροφής θα ετοιμάσει αποκλειστικά για σας ο διατροφολόγος της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ.