Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 08:12

Ενημερωτική διημερίδα στην Καλαμάτα: «Το φαρμακείο του αύριο - βασικός πυλώνας της υγείας»

Ενημερωτική διημερίδα στην Καλαμάτα: «Το φαρμακείο του αύριο -  βασικός πυλώνας της υγείας»

 

Η δεύτερη εκπαιδευτική - ενημερωτική διημερίδα "Το φαρμακείο του αύριο - βασικός πυλώνας της υγείας" θα γίνει στις 24 - 25 Φεβρουαρίου για φαρμακοποιούς, γιατρούς, επαγγελματίες του κλάδου της υγείας. Τη δράση διοργανώνει ο όμιλος "Pharma group ΑΕ" στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου "Elite City Resort" στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη επιστημονική διοργάνωση, με τεχνογνωσία και εγκυρότητα, η οποία αγγίζει πολλά από τα θέματα υγείας και επιχειρηματικότητας που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες - λειτουργούς υγείας, ακαδημαϊκούς, φαρμακοποιούς, καθώς και τους συνεργάτες αυτών από όλη την Πελοπόννησο. Η διοργάνωση της διημερίδας έγκειται στην υλοποίηση μιας σειράς παρόμοιων εκδηλώσεων, που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου και της δυτικής - νησιωτικής Ελλάδας, με σκοπό την ενημέρωση των φαρμακοποιών και επαγγελματιών του κλάδου υγείας σε επιστημονικά και θεσμικά θέματα.

Με 15 ομιλητές, 20 ομιλίες και 3 στρογγυλά τραπέζια, η 2η εκπαιδευτική και ενημερωτική διημερίδα, επικεντρώνεται σε θέματα ενημέρωσης υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης διαχείρισης φαρμακείου, επικοινωνίας και πιστότητας πελάτη, καθώς και νέων τάσεων στο επάγγελμα. Θεματικοί πυλώνες είναι οι: το φαρμακείο του αύριο - κεντρικός άξονας υπηρεσιών πελατών, στρατηγικό μάρκετινγκ - ανάλυση αγοράς, management χώρου και ανθρώπινου δυναμικού, νέες τεχνολογίες, συναισθηματική νοημοσύνη και επικοινωνία, νέο θεσμικό πλαίσιο στο χώρο της υγείας.