Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 08:42

Τι θα ισχύει από Δευτέρα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Τι θα ισχύει από Δευτέρα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

 

Από την κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Καλαμάτας θα εισέρχονται από τη Δευτέρα 10 του μήνα οι ασθενείς οι οποίοι έχουν ραντεβού στα Εξωτερικά Τακτικά Ιατρεία του νοσοκομείου, καθώς και οι συνοδοί νοσηλευομένων.

Η είσοδος από την κεντρική πύλη θα γίνεται τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. έως 1 μ.μ. και όλες τις άλλες ώρες από τα Επείγοντα, όπως και πριν. Αυτό, όπως αναφέρει η ενημερωτική ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, γίνεται για την προστασία της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό δράσεων σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τις ανάγκες για την αποσυμφόρηση της πύλης των Επειγόντων Περιστατικών.

Αναλυτικά, από την προσεχή Δευτέρα θα ισχύσουν τα παρακάτω: Η είσοδος των πολιτών με προγραμματισμένο ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία καθώς και των συνοδών νοσηλευομένων ασθενών που διαθέτουν την απαραίτητη άδεια παραμονής συνοδού, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κεντρική πύλη του Νοσοκομείου κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8 π.μ. έως 1 μ.μ., όπου θα γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος και θερμομέτρηση. Ολες τις υπόλοιπες μέρες και ώρες η είσοδος θα γίνεται από την πύλη των Επειγόντων Περιστατικών.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από 1η Αυγούστου έχει ανασταλεί το επισκεπτήριο στους χώρους του Νοσοκομείου και συστήνεται η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων από και προς αυτό. Κι η ανακοίνωση κλείνει με την παράκληση για τη συνδρομή όλων των πολιτών, ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.


NEWSLETTER