Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 09:34

Άκου με την καρδιά σου ! ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Άκου με την καρδιά σου ! ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

 

Η επιχείρηση ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ σας καλωσορίζει στο νέο της κατάστημα στην Καλαμάτα, στην οδό Νέδοντος 83-84, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγες μέρες.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 1998 στην Τρίπολη και ικανοποιεί με σεβασμό και συνέπεια, τις ανάγκες συνανθρώπων μας σχεδόν από όλη την Πελοπόννησο.

Εχοντας πλέον την τεχνογνωσία και την πείρα, δημιούργησε το νέο αυτό σύγχρονο και καλαίσθητο κατάστημα στην Καλαμάτα με πρωταρχικό στόχο την ευαισθητοποίηση στα θέματα της ακοής και την επίλυση των χρόνιων ακουστικών προβλημάτων. Προκειμένου να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι, οι εσωτερικοί χώροι του καταστήματος έχουν σχεδιαστεί και διαμορφωθεί με ευρωπαϊκά πρότυπα και περιλαμβάνουν:

- Experience Room (δωμάτιο ταυτόχρονης ηχητικής εμπειρίας πολλών Ακουστικών Βοηθημάτων) το μοναδικό στην Ελλάδα μέχρι σήμερα,

- REM στους θαλάμους εφαρμογής και ρύθμισης ακουστικών (μηχάνημα πιστοποίησης εφαρμογής),

- Εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο για επισκευές και κατασκευές (όλων των εταιρειών) αλλά και με δυνατότητα να τεστάρουμε τα Ακουστικά για το πόσο σωστά δουλεύουν (HIT BOX)

- δωμάτιο συμβουλευτικής και ψηφιακής απεικόνισης του αυτιού.

Εξειδικευμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας να δώσει λύση στο πρόβλημά σας και να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί σας.

Ωράριο:  Πρωί  Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00-14.00 .

Απόγευμα  Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17.30-20.30 .

Καλαμάτα, Νέδοντος 83-84, τηλ. 27210 21700

www.katsoulasakoustika.gr

 

*Το κατάστημα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19, διαθέτοντας συσκευές ανανέωσης του εσωτερικού αέρα.