Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 18:17

Δακοκτονία σε 64 από τις 70 κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Δακοκτονία σε 64 από τις 70 κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης

Θετικά αποφάσισε την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης για την υλοποίηση του νέου τριετούς προγράμματος δακοκτονίας σε 64 από τις 70 κοινότητες του δήμου.

Να αναφέρουμε ότι σε σύνολο 70 κοινοτήτων αρνητικά εισηγήθηκαν οι 6, οι οποίες είναι: η Κοινότητα Πολυλόφου από τη Δημοτική Ενότητα Ανδρούσας, η Κοινότητα Βουταίνης από τη Δημοτική Ενότητα Αριστομένους και οι Κοινότητες Δροσιάς, Κοκκίνου, Λυκίσσης και Νερόμυλου από τη Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου. Ο εισηγητής εκ μέρους της δημοτικής αρχής, αντιδήμαρχος Κώστας Ρούτσης, σημείωσε πως όλες οι τοπικές κοινότητες του δήμου ενημερώθηκαν σχετικά και έλαβαν απόφαση για τη συμμετοχή τους ή μη, εκτός από την Κοινότητα Χατζή της Δημοτικής Ενότητας Βουφράδων, που το τοπικό συμβούλιο δεν γνωμοδότησε.
Ετσι, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, στη φετινή δακοκτονία και τις δακοκτονίες που θα ακολουθήσουν το 2023 και 2024, θα συμμετέχουν οι 64 κοινότητες (και η Κοινότητα Χατζή), ενώ δεν θα γίνουν ψεκασμοί στις 6, που τα τοπικά τους συμβούλια γνωμοδότησαν αρνητικά.


NEWSLETTER