Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 09:02

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Περισσότερες περιπολίες για προστασία επιχειρήσεων ζητάει ο Ξυγκώρος

Γράφτηκε από την
Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Περισσότερες περιπολίες για προστασία επιχειρήσεων ζητάει ο Ξυγκώρος

 

Περισσότερες περιπολίες για την προστασία των κλειστών επιχειρήσεων ζητεί από τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλία Αξιοτόπουλο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Ξυγκώρου προς το διευθυντή της Αστυνομίας έχει ως εξής:

"Οι επαγγελματίες του νομού μας λόγω της συνεχούς και ταχείας εξάπλωσης του COVID-19 πειθάρχησαν και έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους για την προστασία της δημόσιας υγείας των εργαζομένων αλλά και των ιδίων. Υστερα από την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικού εμπορίου η πλειοψηφία των ιδιωτικών επιχειρήσεων είναι κλειστές. Προκειμένου όμως να προλάβουμε φαινόμενα κλοπών και διαρρήξεων θα σας παρακαλούσαμε ιδιαίτερα η αστυνόμευση και οι περιπολίες να γίνουν σε πιο έντονους ρυθμούς καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και κυρίως τις νυχτερινές ώρες, ειδικά σε περιοχές που έχουμε μεγάλες συγκεντρώσεις επιχειρήσεων (εμπορικά κέντρα, ΒΙΠΕ, ΒΙΟΠΑ κ.α.).

Με την πεποίθηση ότι θα πράξετε τα δέοντα, στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που αντιμετωπίζει ειδικά η Ελληνική Αστυνομία, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση της υπηρεσίας σας".


NEWSLETTER