Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 14:15

Στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

 

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με ανακοίνωσή του ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει με περίπτερο στην 85η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου.

Με την ίδια ανακοίνωση το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η φετινή 85η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Βάσει της συμφωνίας που έχουμε με την ΔΕΘ - HELEXPO το τελικό κόστος ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 17 ευρώ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει “παραχώρηση εκθεσιακού χώρου, κόστος κλιματισμού, κόστος γενικής φύλαξης, κόστος γενικής καθαριότητας, κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των περιπτέρων”. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίαση εξοπλισμού από τις επιχειρήσεις θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ (εξοπλισμένος χώρος – δομή τύπου 2: 17 ευρώ πλέον ΦΠΑ).

Ας σημειωθεί ότι η Δομή–Τύπος 2 αφορά το σύνολο του χώρου που θα διατεθεί στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και περιλαμβάνει κατασκευή περιπτέρου, μετόπη με επιγραφή, μοκέτα, 2 πεντάδες σποτ, 1 πρίζα, 1 γραφείο, 3 καρέκλες, 1 τραπέζι χαμηλό, οπότε κάθε επιχείρηση βάσει του Εντύπου Παροχών θα χρεωθεί τον επιπλέον εξοπλισμό που θα χρειαστεί.

Οσες επιχειρήσεις της Μεσσηνίας επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με email: info@mcci.gr έως την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 14.00.

Σε περίπτωση μεγάλου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο του Επιμελητηρίου.

Το κόστος συμμετοχής κάθε επιχείρησης θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις τελικές συμμετοχές».