Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 16:52

Γιορτή για τα γενέθλια των "Ξηρών καρπών Παπαθεοδώρου"

Γιορτή για τα γενέθλια των "Ξηρών καρπών Παπαθεοδώρου"

Ενα χρόνο λειτουργίας κλείνει το επιτυχημένο κατάστημα Ξηρών Καρπών (και όχι μόνο) "Παπαθεοδώρου" - και το γιορτάζει αύριο Τρίτη με μια ανοιχτή εκδήλωση γεύσεων κι απόλαυσης για όλους!

Στην οδό Αριστομένους 75, θα υπάρχουν όχι μόνο οι κλασικές επιλογές ξηρών καρπών, αλλά επίσης φυστικοβούτυρο, αποξηραμένα φρούτα, είδη ζαχαροπλαστικής, καθώς και διάφορα καλούδια απαραίτητα για κάθε κουζίνα! 

Στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, βρίσκει πλέον κανείς φρέσκα όσπρια και μυρωδικά, παστέλι, καφέ και τόσα άλλα... Περνώντας από εκεί, οι μυρωδιές... σπάνε τη μύτη! 

Οπως σημειώνει στην "Ε" ο ίδιος ο Νίκος Παπαθεοδώρου, στόχος είναι το κατάστημα να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο ποιότητας, για να προσφέρει ντόπια, αγνά προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Το προσωπικό με την ευγενική του εξυπηρέτηση θα συνεχίσει να βοηθά τους καταναλωτές με τις συμβουλές του, πάντα με φιλική συμπεριφορά.

«Τα τοπικά μας προϊόντα έχουν την ανάγκη στήριξης και αναγνώρισης των χαρακτηριστικών τους. Συμβάλλουμε στην τοπική οικονομία και στο γαστρονομικό επίπεδο της Καλαμάτας. Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" θέλω να απευθύνω στους Καλαματιανούς, για όλη τη στήριξη και για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει ένα χρόνο τώρα, σε αυτό το σημείο του νέου καταστήματος» καταλήγει.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ.