Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 21:23

Το νέο ΙΕΚ Δέλτα “360” εγκαινιάστηκε στην Καλαμάτα (βίντεο-φωτογραφίες)

Το νέο ΙΕΚ Δέλτα “360” εγκαινιάστηκε στην Καλαμάτα (βίντεο-φωτογραφίες)

 

 

Τα εγκαίνια του νέου ΙΕΚ Δέλτα “360” έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Λακωνικής 15 στην Καλαμάτα, με παρουσιάστρια τη λαμπερή Κατερίνα Στικούδη, η οποία αναφέρθηκε στη νέα φιλοσοφία “360” του Ομίλου και στα 48 χρόνια πορείας στην εκπαίδευση.

Το “παρών” έδωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, τονίζοντας το πόσο προσφέρουν οι σχολές αυτές, σε μία πόλη σαν την Καλαμάτα, όπου παρατηρείται έλλειψη αποφοίτων μεσαίου εκπαιδευτικού επιπέδου και ανεργία. “Χαίρομαι για τέτοιες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, καλές σπουδές στα παιδιά, σχολές όπως αυτή προσφέρουν στο οικονομικό και εκπαιδευτικό επίπεδο του νομού” δήλωσε.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=gm_lBs1uBng}

Η γενική διευθύντρια του Ομίλου Ολγα Κριτσιμά είπε πως ο σχεδιασμός ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και αναφέρθηκε γενικότερα στο όραμα του προέδρου του Ομίλου Γιάννη Καρανταλή. Οι σπουδές των εκπαιδευομένων θα αρχίσουν κανονικά τον Οκτώβριο. Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Μεσσηνίας Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος υπογράμμισε πως στο ΙΕΚ Δέλτα υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι και όρεξη για δουλειά. “Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανάπτυξη, το μεράκι” σχολίασε ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης.

Παρών ήταν στην βραδιά και  ο δημοσιογράφος – διευθυντής σπουδών Τομέα Τεχνών και ΜΜΕ Χρήστος Κιούσης. Την κορδέλα έκοψε ο πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Καρανταλής και ακολούθησε επίδειξη μόδας. Οι δημιουργίες που είδε το κοινό, ήταν από σπουδαστές των ΙΕΚ στα Γιάννενα και στην Πάτρα. Τα μαλλιά, το στάιλινγκ και το μακιγιάζ είχαν επίσης επιμεληθεί σπουδαστές του ΙΕΚ. Η βραδιά έκλεισε με σόου χορού, κληρώσεις δώρων και μουσική από dj.

Γ.Σαρ.