Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 16:25

Τέσσερα βραβεία φέτος για "Ε" και eleftheriaonline.gr στα "Regional Media Awards" (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

Tην σταθερή ανοδική του πορεία ανάμεσα στα κορυφαία περιφερειακά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν η”Ε” και το eleftheriaonline.gr.

Και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά στα Regional Media Awards, που για τρίτη χρονιά διοργάνωσε η εταιρεία Bουssias Communication, με τα μέσα τη “Ε” να αποσπούν συνολικά 4 βραβεία.

Σε μία διοργάνωση με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή άνθρωποι από περιφερειακά μέσα ενημέρωσης όλης της χώρας συγκεντρώθηκαν στο “Gazarte” στο Γκάζι για να αποδείξουν, ότι σε πολλές περιπτώσεις οι δουλειές που παρουσιάζουν δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από όσα δημιουργούν τα ΜΜΕ του κέντρου.

Αυτό επιβεβαίωσαν και εκπρόσωποι διαφημιστικών εταιρειών, αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων, που έδωσαν το παρών στην όμορφη βραδιά, στην οποία μεταξύ άλλων πραγματοποίησε χαιρετισμό ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος.

Η “Ε” έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Ενέργειες / Events / Koινωνική Προσφορά / CSR” για την συνδιοργάνωση της μεγάλης εθελοντικής αιμοδοσίας στις 14 Ιουνίου μαζί με τα καταστήματα Cosmos Καλαμάτα, τα εκπαιδευτήρια “Μπουγά” και τοπικούς φορείς.

Απέσπασε επίσης το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Use of Multimedia Features / Video – Photography” για την συνδυαστική χρήση πολυμέσων στο ρεπορτάζ με τίτλο “Μεσσηνία: Αναβίωσε και φέτος το δρώμενο της Ευετηρίας στη Νέδουσα” με βίντεο και φωτογραφίες από τους Γιάννη Μαρκάκη και Πέτρο Κώτσιαρη.

Και δύο χάλκινα βραβεία: Το πρώτο στην κατηγορία “Best Editorial – Best Column” για τον 1ο κύκλο 20 επεισοδίων της εκπομπής “Ιστορικές διαδρομές”, που παρουσίασαν στο web tv οι δημοσιογράφοι Ηλίας Μπιτσάνης και Βασίλης Μπακόπουλος με υπεύθυνη παραγωγής της Κέλλυ Δημητρούλια.

Και το δεύτερο χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Best Native Advertising” για το διαφημιστικό άρθρο της Κέλλυς Δημητρούλια “Ανδανία: Το δικό μας νερό!”.

Την “Ε” και το eleftheriaonline.gr στην τελετή απονομής στην Αθήνα εκπροσώπησαν ο αρχισυντάκτης της ηλεκτρονικής έκδοσης Δημήτρης Πλεμμένος και η Digital Marketing & Social Media Manager Βασιλική Πλεμμένου.

Από την Μεσσηνία δύο βραβεία απέσπασε και η “Εύφορη Γη”: Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Advertising Multiplatform” για το διαδραστικό περιοδικό και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Online Community” για την ομώνυμη εκπομπή.

Ανά κατηγορία ΜΜΕ τις καλύτερες επιδόσεις σημείωσαν:

Regional Media Group of the Year: ΚΡΗΤΗ TV | RADIO 9.84FM | ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ | www.neakriti.gr

Grand Press Award: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Grand Radio Award: KARTELIAS MEDIA GROUP | ΣΟΚ FM 104.8

Grand TV Award: IONIAN TV

Grand Digital Award: NEAKRITI.GR

 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την τελετή απονομής των φετινών Regional Media Awards: