Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 09:23

Αντισηπτικά και απολυμαντικά από τη μεσσηνιακή εταιρεία “Καλλικούνης”

Γράφτηκε από την
Αντισηπτικά και απολυμαντικά από τη μεσσηνιακή εταιρεία “Καλλικούνης”

Αντισηπτικά και απολυμαντικά προϊόντα, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, παράγει η μεσσηνιακή εταιρεία “Ν.Γ. Καλλικούνης Α.Ε.”.

Τα “Αποστακτήρια Καλλικούνη” στη δημιουργική πορεία τους διαμέσου των αιώνων, έσπευσαν να ανταποκριθούν στην κλήση από τη διεθνή κοινότητα για συστράτευση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Η μεσσηνιακή εταιρεία με 170 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία των αλκοολούχων διαλυμάτων, κατά την παραγωγή οινοπνευματωδών ποτών και αποσταγμάτων, δρομολόγησε άμεσα τη διαδικασία παραγωγής αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων, με την ανέγερση νέας πρότυπης μονάδας παραγωγής. Μετά την αδειοδότησή της από τον ΕΟΦ, η «Callicounis Health Cosmetics» απέκτησε την απαραίτητη πιστοποίηση για τη διάθεση στους πολίτες των υψηλής αντιμικροβιακής και αντισηπτικής αξίας ασφαλών της σκευασμάτων.
Το αλκοολούχο διάλυμα χεριών “Alpha Protect” περιέχει 70% αρίστης ποιότητας αιθυλική αλκοόλη από δημητριακά, ποσότητα γλυκερόλης και υπεροξειδίου του υδρογόνου, διαθέτει ήπια αντισηπτική δράση, με επόμενη επιλογή στην κλίμακα αξιολόγησης του σούπερ βιοκτόνου αντισηπτικού “Alpha Protect” με 80% ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης, σύμφωνα πάντα με την προτεινόμενη οδηγία παρασκευής τους από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Το σύγχρονο εργοστάσιο της “Ν.Γ. Καλλικούνης Α.Ε.” στην Καλαμάτα διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο χημείο, επανδρωμένο με δύο χημικούς με μεγάλη εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, με ανεπτυγμένες πέντε γραμμές παραγωγής, με ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδιά της και εναρμονισμένο στις προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.
Με την προσοχή στραμμένη στην κοινωνία και τις προτεραιότητές της, η “Ν.Γ. Καλλικούνης Α.Ε.” πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά, προβάλλοντας το παράδειγμα της υγιούς βιομηχανικής δραστηριότητας στη χώρα μας.


NEWSLETTER