Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 11:30

KLOSTI: NEEΣ μειωμένες τιμές για υπέροχα φθινοπωρινά δώρα!

Γράφτηκε από την
KLOSTI: NEEΣ μειωμένες τιμές για υπέροχα φθινοπωρινά δώρα!

 

Το KLOSTI, το ιδιαίτερο ελληνικό κατάστημα που αναδεικνύει τις χειροποίητες δημιουργίες, παρουσιάζει μια σειρά από επιλεγμένα δώρα σε μειωμένες τιμές για να τα χαρείτε ή να τα χαρίσετε σε αγαπημένους φίλους που γιορτάζουν το φθινόπωρο!

Υπέροχα ξύλινα βραχιολάκια, χειροποίητα και διακοσμημένα με υπέροχα υφάσματα! Τα βλέπεις εδώ!

 

Yπέροχες εσάρπες και μαντήλια, σε πολλά χρώματα και υφές, τα βλέπεις εδώ!

Καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο ο καιρός ψυχραίνει και αρχίζουν οι πρώτες βροχές, τα μεγάλα σακίδια του KLOSTI είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και πρακτικά! Χωράνε υπολογιστές, βιβλία, τα απαραίτητα για τα μωρά ενώ το ύφασμα τους είναι τέτοιο ώστε να τα προστατεύει από τις πρώτες σταγόνες της βροχής!

Το υπέροχο μπλε σακίδιο το βλέπεις εδώ!

Στο KLOSTI θα βρεις όμορφα χειροποίητα δώρα και για τα παιδιά! Καλλιτεχνικές δραστηριότητες,  ξύλινα παιχνίδια, ιδιαίτερα λούτρινα – ότι και αν επιλέξεις από το KLOSTI θα είναι μοναδικό!

Υπέροχος χειροποίητος ιππόκαμπος που το παιδί καλείται να ζωγραφίσει με την φαντασία του! Τον βλέπεις εδώ!

Στην ιδιαίτερη εποχή που ζούμε, οι αγορές χωρίς επαφή, μέσω του διαδικτύου είναι η λύση! Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!


NEWSLETTER