Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 13:15

Σημαντικό ενεργειακό έργο από την ANDRIANOS στη Νιγηρία

Γράφτηκε από την

 

Πολύ πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος ενός μεγάλου κατασκευαστικού έργου στη Νιγηρία στο οποίο συμμετείχε και η ANDRIANOS με την μελέτη του δικτύου υγραερίου και την προμήθεια ποιοτικών εξαρτημάτων και δεξαμενών υγραερίου.

Το Blue Water Lagos είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα μικτής χρήσης στα περίχωρα της μεγαλύτερης πόλης και κυριότερου λιμανιού της Νιγηρίας, το Λάγος, που περιλαμβάνει πέντε κτήρια, από 17 έως 20 ορόφους, με πολυτελή διαμερίσματα 1, 2 και 3 υπνοδωματίων, εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης.

H ANDRIANOS, μέσω του τοπικού συνεργάτη της Great Jelly Tele Nig Ltd, ανέλαβε ως υπεργολαβία την μελέτη των δικτύων υγραερίου για τα εστιατόρια στο ισόγειο των κτηρίων του συγκροτήματος. Οι μηχανικοί της ANDRIANOS, με υψηλή τεχνογνωσία και τεράστια εμπειρία, μελέτησαν τις ανάγκες του έργου και πρότειναν τις πιο ασφαλείς λύσεις, βασισμένες σε ποιοτικά εξαρτήματα υγραερίου.

Οι τεχνικοί υπεύθυνοι αυτού του έργου, κατόπιν διεθνούς έρευνας αγοράς, κατέληξαν στις συμφέρουσες επιλογές της ANDRIANOS σε εξαρτήματα υγραερίου, τόσο για τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές, όσο και για την πολύ υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Ετσι, η ANDRIANOS ανέλαβε, εκτός από την μελέτη, και την προμήθεια όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων υγραερίου για την επιτυχή υλοποίηση του έργου.

Η προμήθεια περιλάμβανε:

• Δύο υπόγειες δεξαμενές υγραερίου Plinoxotar Ιταλίας με χωρητικότητα 5.000 λίτρα έκαστη.

• Φίλτρα και Ρυθμιστές υγραερίου του κορυφαίου γερμανικού οίκου GOK.

• Ανιχνευτές, Ηλεκτρομαγνητικές και Πίνακες αερίου της ιταλικής Tecnocontrol,

καθώς και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης, όπως:

• Σωληνώσεις υγραερίου και ανοξείδωτα σπιράλ Witzenmann Γερμανίας.

• Βάνες αερίου IVR Ιταλίας.

• Διηλεκτρικούς συνδέσμους του αμερικάνικου οίκου Watts.

Πολύ σύντομα αναμένεται η επανάληψη της προμήθειας εξαρτημάτων και δεξαμενών υγραερίου, καθώς το πρότζεκτ συνεχίζεται με τα επόμενα 2 κτήρια του συγκροτήματος που κατασκευάζονται την τρέχουσα περίοδο.

Η ANDRIANOS από το 2001 διανέμει κατά αποκλειστικότητα στην ελληνική και την κυπριακή αγορά τους πλέον αξιόπιστους Ρυθμιστές Υγραερίου GOK Γερμανίας. Με την πάροδο του χρόνου η γκάμα αυτή συμπληρώθηκε και από τα υπόλοιπα απαραίτητα εξαρτήματα υγραερίου όπως:

• Ανιχνευτές και Ηλεκτρομαγνητικές Υγραερίου.

• Εξαεριωτές Υγραερίου.

• Βαλβίδες Υγραερίου.

• Εύκαμπτους Συνδέσμους.

• Διηλεκτρικούς Συνδέσμους.

• Φίλτρα Υγραερίου.

• Ερμάρια κ.λπ.,

αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους, όπως ALGAS SDI, TECNOCONTROL, IVR, MBM, WATTS, MERTIK και TECNOGAS.

Τα τελευταία χρόνια η γκάμα αυτή ολοκληρώθηκε με την προσθήκη Ανοξείδωτων Σωληνώσεων και Εξαρτημάτων για δίκτυα υγραερίου του οίκου WITZENMANN, που απλουστεύουν το έργο του εγκαταστάτη, παρέχοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Επίσης εμπλουτίστηκε με ταχυθερμαντήρες και αυτόνομους θερμοσίφωνες για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, καθώς και επίτοιχους λέβητες αερίου με την πρόσφατη συνεργασία της ANDRIANOS με τον κορυφαίο οίκο ARISTON THERMO GROUP. Η γκάμα,  τέλος, συμπληρώνεται με δεξαμενές υγραερίου από 145 έως 100.000 λίτρα, υπέργειες και υπόγειες, από τους οίκους RCS & PLINOXOTAR.

Με όλο αυτό το προϊοντικό πακέτο και την υψηλή τεχνογνωσία, η οποία πηγάζει από την συνεχή ενασχόληση της ANDRIANOS με το υγραέριο, εξασφαλίζεται ένα πακέτο λύσεων που συνδυάζει την ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως την ασφάλεια για τον τελικό καταναλωτή. Περισσότερες πληροφορίες: www.andrianos.gr