Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 18:45

Travel Mind! Ένα ταξιδιωτικό γραφείο με ψυχή, όρεξη για νέους προορισμούς, και τα μυαλά στα… ταξίδια!

Γράφτηκε από την
Travel Mind! Ένα ταξιδιωτικό γραφείο με ψυχή, όρεξη για νέους προορισμούς, και τα μυαλά στα… ταξίδια!

 

Πρώην Nikaia Travel μέχρι τον Μάιο του 2021, το Travel Mind ξεκίνησε σε μια μικρή γειτονιά αλλά με μεγάλες βλέψεις για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο, συγκεκριμένα για τα ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!

 

Με πολλή αγάπη για τον τουρισμό και με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η ομάδα του Travel Μind έχει καταφέρει να μαζέψει άπλετες πληροφορίες τις οποίες βάζει σε πράξη και με την σειρά τους, καταλήγουν σε μοναδικές αναμνήσεις για κάθε πελάτη. Σε αυτές προσθέτει όμως και συστάσεις από κάθε πελάτη που έχει ολοκληρώσει το ταξίδι τους ώστε να βελτιώνει συνεχώς τις παροχές του! Εδώ και δέκα χρόνια το Travel Μind έχει χτίσει σχέσεις με όλες τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες, αλλά και με τους καλύτερους tour operators του κόσμου έτσι ώστε να μπορεί να δώσει ποικιλία στις παροχές και υπηρεσίες βάζοντας ως κύριο γνώμονα την ποιότητα. Έτσι, με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση καθημερινά τα μέλη της ομάδας έχουν στόχο να ικανοποιήσουν κάθε δυνατή επιθυμία παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη καλύτερη δυνατή τιμή. 

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του Παναγιώτη Μαγγούδη, ιδρυτή του Travel Mind, το ταξίδι δεν είναι προϊόν, αλλά πάθος και αγάπη. Όσον αφορά δε την σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες, η προσωπική επαφή αγγίζει τα όρια της φιλίας, κάνοντας έτσι την εξυπηρέτηση προσωπικό στόχο και επιτυχία! Η απόκτηση νέων εμπειριών είναι απαραίτητη για τον κλάδο του τουρισμού, έτσι και η ομάδα του Travel Mind, με  όλα τα μέλη να αποτελούν λάτρεις των ταξιδιών, φροντίζουν να φτάνουν σε κάθε ήπειρο, αποκτώντας μια πολύπλευρη εμπειρία!

Αλλά ποιές είναι οι υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε άραγε στο Travel Mind; 

Μέσα από το Travel Mind προσφέρονται:

 

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου ενώ τα ομαδικά ταξίδια και οι κρουαζιέρες προγραμματίζονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα θέσεων αλλά και σύμφωνα με οποιουσδήποτε φυσικούς περιορισμούς του κάθε προορισμού που ενδέχεται να υπάρχουν λόγω εποχής.

Πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες του ταξιδιωτικού γραφείου μπορεί κανείς να βρεί στο travelmind.gr ενώ η ομάδα του είναι διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει απλά με ένα τηλεφώνημα. Το Travel Mind σας προσκαλεί να μοιραστείτε το όραμα του και να ταξιδέψετε μαζί του μέσα από μια υπέροχη εμπειρία που μόνο εκείνο μπορεί να σας χαρίσει!

 


NEWSLETTER