Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 17:58

Ο ΣΗΠΕ για την καταστροφική πυρκαγιά στο τυπογραφείο της "Νέας Κρήτης"

Ο ΣΗΠΕ για την καταστροφική πυρκαγιά στο τυπογραφείο της "Νέας Κρήτης"

Η πυρκαγιά που έπληξε χθες τις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΚΡΗΤΗ TV και κατέστρεψε το πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην έκδοσή της, είναι πλήγμα για ολόκληρη την οικογένεια του ημερήσιου περιφερειακού Tύπου.

 Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) για την καταστροφική πυρκαγιά στον όμιλο ΚΡΗΤΗ TV. 

Ο αγώνας για την άμεση επανέκδοση της εφημερίδας, είναι και δικός μας αγώνας τονίζει η διοίκηση. «Για τον λόγο αυτό, μέλη του Συνδέσμου μας εκδήλωσαν ήδη την έμπρακτη συμπαράστασή τους, είτε προσφερόμενοι να βοηθήσουν στην εκτύπωση της εφημερίδας, όπως ο συνάδελφος Άκης Μυκωνιάτης, εκδότης της ιστορικής εφημερίδας «Πατρίς» Ηρακλείου και η διεύθυνση της εφημερίδας «Ελευθερία» Λάρισας με την προσφορά ποσότητας χαρτιού. 

Το Δ.Σ. του ΣΗΠΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση όλων των μελών του Συνδέσμου στον συνάδελφο Αντώνη Δημητρίου, στους δημοσιογράφους και όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η 'Νέα Κρήτη' θα ξαναγεννηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται μέσα από τις στάχτες της πυρκαγιάς, ακόμη πιο δυνατή, στο πλευρό των πολιτών του Ηρακλείου και όλης της Κρήτης».