Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 22:40

Πασχαλινό οδηγό εστίασης ετοιμάζει ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας

 

Πασχαλινό οδηγό εστίασης ώστε να γνωρίζουν οι επισκέπτες ποια καταστήματα θα ανοίξουν τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου και τη Κυριακή του Πάσχα ετοιμάζει ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας (ΣΕΜ).

Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια πολλοί επισκέπτες δεν βρήκαν μαγειρίτσα τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου επειδή δεν είχαν προμηθευτεί εγκαίρως ενώ άλλοι επισκέπτες την Κυριακή του Πάσχα περίμεναν να αδειάσει τραπέζι στα λιγοστά ανοιχτά καταστήματα για να φάνε ψητό κρέας.

Φέτος ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας (ΣΕΜ) με ανακοίνωση του «ενημερώνει όλους τους επιχειρηματίες εστίασης του νομού, ότι ενόψει Πάσχα δεχόμαστε μηνύματα με ερωτήματα ενδιαφερομένων για τη λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και την Κυριακή του Πάσχα.

Θα παρακαλούσαμε όσες επιχειρήσεις ετοιμάζουν μενού για το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, πριν & μετά την Ανάσταση, και για την Κυριακή του Πάσχα να μας στείλουν σχετική ενημέρωση στο info@messinia-sem.gr ή να μας καλέσουν στη γραμματεία του ΣΕΜ 2721-407040, καθημερινά 11 π.μ.  - 3 μ..μ , ώστε να ετοιμάσουμε έναν πασχαλινό οδηγό εστίασης, να τον αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα του ΣΕΜ www.messinia-sem.gr και να τον κοινοποιήσουμε στα ξενοδοχεία και στα ΜΜΕ .».

Θ.Λ.