Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 08:33

Γιώργος Κατσιφώλης: "Ηθελα να σηκώσω ψηλά την σημαία της Καλαμάτας στο Σικάγο…"

Γράφτηκε από την

"Εκείνη τη στιγμή ήθελα να έχω μαζί μου και τη σημαία της Καλαμάτας για να τη σηκώσω ψηλά μαζί με τη σημαία της ΑΒ. Δεν περίμενα αυτή τη διάκριση αν και ήμουν στη δεκάδα". Με αυτές τις φράσεις περιγράφει μιλώντας στην "Ε" τον ενθουσιασμό του τη στιγμή της βράβευσής του στο Σικάγο, ο κορυφαίος μάνατζερ σε όλο τον κόσμο Γιώργος Κατσιφώλης, διευθυντής του καταστήματος ΑΒ Καλαμάτα 3. Διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο Manager of the Year ανάμεσα σε 130 διευθυντές καταστημάτων λιανεμπορίου από όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας τόσο την "ΑΒ Βασιλόπουλος" όσο και την Delhaize Group.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διακρίσεις του λιανεμπορίου τροφίμων παγκοσμίως, στην κατηγορία International, του θεσμού 2014 Store manager Awards, που διοργανώνει ο διεθνής οργανισμός Food Marketing Institute.

Να σημειωθεί πως ο κ. Κατσιφώλης είναι 19 χρόνια διευθυντής στα καταστήματα της ΑΒ στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα για τη διάκρισή του ως κορυφαίου μάναντζερ σε όλο τον κόσμο, κάνει λόγο για ηθική ικανοποίηση του ιδίου και φυσικά για σημαντική επιτυχία όλης της ομάδας του.

Για τον ίδιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό επίσης το γεγονός πως στα 3 χρόνια που η ΑΒ έχει θεσμοθετήσει τη διάκριση του καλύτερου διευθυντή, η δική του ομάδα έχει αποσπάσει το βραβείο στις δύο περιπτώσεις. 

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την "ΑΒ Βασιλόπουλος": "Με τη συγκεκριμένη διάκριση αναγνωρίζεται η αξία του ρόλου του διευθυντή καταστήματος τόσο για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών, όσο και για τις επιδόσεις σε επίπεδο πωλήσεων και κερδοφορίας του καταστήματος. Για την "ΑΒ Βασιλόπουλος", κάθε επιβράβευση των ανθρώπων της αποδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας στην επιλογή των καλύτερων συνεργατών, στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη και φυσικά στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της με τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα που διαθέτει η αγορά".

Ο κ. Κατσιφώλης, στο περιθώριο της βράβευσης στο Σικάγο είχε δηλώσει: "Είμαι πολύ υπερήφανος για το ότι εκπροσωπώ την ΑΒ και τον όμιλο Delhaize σε αυτό τον θεσμό. Για μένα αυτό το βραβείο είναι ταυτόχρονα μια μεγάλη τιμή και μια τεράστια ευθύνη να συνεχίζω δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της ΑΒ στο κλάδο του λιανεμπορίου".

Με αφορμή τη βράβευση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Λεωνίδας Βρεττάκος, έχει δηλώσει: "Στην ΑΒ είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση του Γιώργου. Μας κάνει υπερήφανους γιατί κατάφερε να βάλει τη χώρα μας, την "ΑΒ Βασιλόπουλος" και τον όμιλο Delhaize στην πρώτη θέση παγκοσμίως! Το βραβείο αυτό είναι η απόδειξη της φιλοσοφίας της ΑΒ να επιλέγει στελέχη που έχουν τη δύναμη, την ικανότητα, την αφοσίωση και το μεράκι για τη δουλειά τους, μας οδηγούν μπροστά και μας κάνουν καλύτερους. Τον ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και στο μέλλον να μας δίνει τέτοιες χαρές και να κρατά ικανοποιημένους τους πελάτες του".

Κ.Δ.