Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 12:11

Σημαντική διάκριση της μεσσηνιακής εταιρείας "Κλήμης" στα European Business Awards 2014/15

Σημαντική διάκριση της μεσσηνιακής εταιρείας "Κλήμης" στα European Business Awards 2014/15

 

 

Μία σημαντική διάκριση έλαβε η μεσσηνιακή εταιρεία “Κλήμης (Βασ. & Αικ. Κοτταρίδη Ο.Ε.), η οποία ανακηρύχθηκε National Champion στα φετινά European Business Awards 2014/15.

 

Τα European Business Awards, που χρηματοδοτούνται από την RSM International, υπάρχουν για να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Είναι η βιτρίνα των ευρωπαϊκών δεξιοτήτων, των επιτευγμάτων και της καινοτομίας στον τομέα των επιχειρήσεων. Τα European Business Awards αναγνωρίζουν την επιχειρηματική αριστεία από όλους τους βιομηχανικούς τομείς, αγκαλιάζοντας τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και ηλικιών από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Η εταιρεία συναγωνίστηκε με τις καλύτερες επιχειρήσεις της χώρας και πλέον θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο στη κατηγορία βραβείου «The UKTI Award for Innovation».

Φέτος στο διαγωνισμό European Business Awards που πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά συμμετείχαν πάνω από  24.000 εταιρείες από 33 Ευρωπαϊκές χώρες και 709 εταιρίες από όλη την Ευρώπη ανακηρύχθηκαν National Champions και περνάνε στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας “Κλήμης” αναφέρεται: “Διαβατήριο για αυτή την επιτυχία είναι το κάρβουνο που παράγουμε από το κουκούτσι της ελιάς. Ένα καινοτόμο προϊόν, που κατέχει δύο πρώτα Ευρωπαϊκά βραβεία Οικολογικής και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (EUROPEAN EMAS AWARDS 2014 & 2009) , μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, 100% φυσικό προϊόν, που παράγεται με φιλικούς τρόπους ως προς το περιβάλλον.

 

Λεπτομέρειες για τους νικητές όλων των ευρωπαϊκών χωρών μπορείτε να βρείτε εδώ

Διαβάστε επίσης εδώ παλαιότερο αφιέρωμα της στήλης "Business Club" της "Ε" στην εταιρεία