Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 18:05

Γούρια και χειμερινά διακοσμητικά σε νέες μειωμένες τιμές

Γούρια και χειμερινά διακοσμητικά σε νέες μειωμένες τιμές

Tο monadikospiti.gr, το κατάστημα αναφοράς στα αντικείμενα που είναι βασισμένα στην ελληνική -και όχι μόνο- παράδοση, προχώρησε σε μείωση των τιμών του και πλέον μπορείτε να βρείτε πολλά αντικείμενα και αξεσουάρ για δώρα μέχρι 20€!

Τα γούρια για καλοτυχία που είναι ευπρόσδεκτα όλη τη χρονιά, καθώς και μια επιλογή από διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ σε χειμωνιάτικο τόνο θα είναι διαθέσιμα για λίγο καιρό ακόμη!

Το monadikospiti.gr ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να συναντήσει δημιουργούς καλλιτέχνες και «τρυπώνει» σε εργαστήρια για να ανακαλύψει εντυπωσιακά αντικείμενα και αξεσουάρ που σαν κοινό παρονομαστή όλα έχουν την πολύ υψηλή ποιότητα δουλειάς τους. Αυτή τα καθιστά ξεχωριστά από φαινομενικά παρόμοια χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα του γενικού εμπορίου. Και αυτό είναι λογικό γιατί κάθε καλλιτέχνης περνάει ώρες μαζί με το δημιούργημα του μέχρι να του δώσει την τελική μορφή που πρωτίστως θα ικανοποιήσει εκείνον. 

Ανάμεσα στα ρόδια, στους χιονάνθρωπους και στα διάφορα γούρια ή ακόμα και στα κηροπήγια θα βρείτε όμορφα δώρα για φίλους που γιορτάζουν τον Γενάρη ή αγαπημένα πρόσωπα. Ό,τι και αν επιλέξετε θα σας σταλεί με πολλή φροντίδα είτε πρόκειται για δώρο είτε όχι και με την άμεση εξυπηρέτηση που διακρίνει το monadikospiti.gr!