Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 14:14

Με νέα διεύθυνση και αναβαθμισμένες υπηρεσίες ξεκίνησε τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Messina Mare

Γράφτηκε από την
Με νέα διεύθυνση και αναβαθμισμένες υπηρεσίες ξεκίνησε τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Messina Mare

Με έναρξη τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο το Messina Mare Seaside Hotel ανήκει πλέον στο γκρουπ της  EUROXENIA, εταιρίας που εξειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τουριστικό κλάδο. Το ξενοδοχείο κατηγορίας 4* λειτουργεί με νέες και ανανεωμένες υπηρεσίες και βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό Καλού Νερού, σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από την Κυπαρισσία.
Ο Δ/νων Σύμβουλος της EUROXENIA κος Μιχάλης Τοανόγλου εμφανίζεται πολύ αισιόδοξος σε ότι αφορά την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στη Μεσσηνία, αξιοποιώντας το μεγάλο ρεύμα δημοσιότητας που έχει δοθεί τα τελευταία 2 χρόνια στην περιοχή μας αλλά και λόγω της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης από την Αττική, την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Η αεροπορική σύνδεση με τις αγορές του εξωτερικού είναι επίσης καθοριστικής σημασίας για τη διαμόρφωση της εμπορικής μας πολιτικής μιας και έχουμε τη δυνατότητα προσέλκυσης εισερχόμενου τουρισμού που φτάνει στο διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και πρόσφατα απευθείας από τη Μόσχα».

Το ξενοδοχείο


Το Messina Mare είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα 66 ευρύχωρα διαμερίσματα και δωμάτια του εγγυώνται άνετη και ποιοτική φιλοξενία.  Στα 10 νεοκλασικά κτήρια που αποτελούν το συγκρότημα τα δωμάτια μοιράζονται τα 38 deluxe studios, 10 διαμερίσματα, 18 μεζονέτες 2 επιπέδων ενώ υπάρχουν δωμάτια για μη καπνίζοντες και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για Α.Μ.Ε.Α. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα την θάλασσα ή τον κήπο ενώ το δυνατό σημείο του Messina Mare είναι η υπέροχη θέα στη θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα από τον χώρο της πισίνας, του μπαρ και του εστιατορίου καθώς και η οργανωμένη παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο που παρέχει όλες τις ανέσεις.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες και τοπική γαστρονομία

Με την τεχνογνωσία της EUROXENIA, το Messina Mare αλλάζει από φέτος τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών και δημιουργεί νέα δεδομένα στην περιοχή. Η παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο είναι πλέον οργανωμένη με πολυτελείς ξαπλώστρες και ομπρέλες ενώ υπάρχει beach bar και σέρβις. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο επισιτιστικό τμήμα του ξενοδοχείου και προσφέρεται πλούσιο ελληνικό πρωινό σε μπουφέ ενώ ξεκινά η λειτουργία a la carte εστιατορίου. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ημιδιατροφή και να δοκιμάσουν από τον μπουφέ παραδοσιακή ελληνική κουζίνα αλλά και διεθνείς γεύσεις. Όλα είναι μαγειρεμένα με συνταγές και προϊόντα από την περιοχή και περιλαμβάνουν πολλά παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνίας όπως, δίπλες, τυριά, μέλι, γλυκά, μυρωδικά, λαχανικά κ.α. σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής οικονομίας.

Η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας

Το Kαλό Nερό Κυπαρισσίας, είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός. Η αμμώδης παραλία θεωρείται από τους σημαντικότερους τόπους στην Ελλάδα που επιλέγουν οι θαλάσσιες χελώνες Καρέτα - Καρέτα  για να σκάβουν τις φωλιές και να γεννούν τα αυγά τους. Η θάλασσα είναι ιδανική για κολύμπι και η παραλία ενδείκνυται για περιπάτους και ποδήλατο. Το Messina Mare μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για εκδρομές και δραστηριότητες, καθώς απέχει μόλις 5 χλμ. από την Κυπαρισσία με το επιβλητικό κάστρο και 25 χλμ. απ’ τον  μεγαλοπρεπή ναό του Επικούρειου Απόλλωνα. Για ημερήσιες εκδρομές ενδείκνυται η Πύλος, η Μεθώνη, η Κορώνη, η Αρχαία Μεσσήνη, η Καλαμάτα, η Αρχαία Ολυμπία, το Πολυλίμνιο και οι καταρράκτες της Νέδας.
Ο επικεφαλής του Messina Mare κος Μ. Τοανόγλου καθώς και ο Δ/ντής κος Ν. Καράμπελας συνεργάζονται στενά με τον Δήμο της Τριφυλίας και την Ενωση ξενοδόχων και υποστηρίζουν προτάσεις συνεργασίας που θα βοηθήσουν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα προσελκύσουν νέους επισκέπτες.


NEWSLETTER