Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 20:49

Τριφυλία: Δεν συζητήθηκε ο διαγωνισμός για καντίνες, ομπρέλες και ξαπλώστρες 

Τριφυλία: Δεν συζητήθηκε ο διαγωνισμός για καντίνες, ομπρέλες και ξαπλώστρες 

Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων των πλειοδοτικών δημοπρασιών για την εκμίσθωση παραλιών στο Δήμο Τριφυλίας για καντίνες και ομπρέλες - ξαπλώστρες, στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Οπως σημείωσε η πρόεδρος Μαρία Πανουσιοπούλου, η Κτηματική Υπηρεσία δεν έχει στείλει ακόμη τιμές στο δήμο και έτσι δεν μπορούν να προχωρήσουν στη διαδικασία, καθώς όπως είπε επεξεργάζεται όλη την Πελοπόννησο. Σημείωσε δε πως μόλις έρθουν οι τιμές άμεσα θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των δημοπρασιών. 

Να τονίσουμε ότι ο δήμος έχει περιθώριο μέχρι τέλος του μήνα να πραγματοποιήσει ο ίδιος τις σχετικές δημοπρασίες, καθώς από εκεί και μετά περνούν στην αρμοδιότητα της Κτηματικής.

Από εκεί και πέρα καθώς ήταν άγονοι οι δύο πρώτοι διαγωνισμοί καθορίστηκαν νέες ημερομηνίες διαγωνισμού για τα έργα «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού Μαραθούπολης» που θα γίνει στις 30 Μαΐου και «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Γαργαλιάνων» που θα γίνει στις 26 Μαΐου.

Κ.Μπ.