Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 18:20

Διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά στην Costa Navarino (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά στην Costa Navarino (φωτογραφίες)

Διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, εμπνευσμένα από τις αξίες του Ολυμπισμού, αλλά και υπαίθριο Escape Game για παιδιά και ενήλικες απολαμβάνουν μεταξύ άλλων το φετινό καλοκαίρι οι φιλοξενούμενοι της Costa Navarino.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΕΜΕΣ:

"Το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ολυμπισμού «Ολυμπισμός και Παιχνίδι» φέρνει τα παιδιά στην Costa Navarino κοντά στις αξίες του Ολυμπιακού Ιδεώδους.
Ο ολυμπιονίκης Κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης και ο παγκοσμιονίκης Τοξοβολίας Χρήστος Αερικός αναλαμβάνουν από 20 έως 25 Ιουλίου να μεταδώσουν σε παιδιά 6-12 ετών τις αξίες της αριστείας, του σεβασμού και της φιλίας μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που εστιάζει στην άθληση και την εκπαίδευση.

Στο τέλος του προγράμματος που έχει αναπτύξει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία και φιλοξενεί η Costa Navarino τα παιδιά θα έχουν διασκεδάσει με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένων παιχνιδιών, θα έχουν αναπτύξει σχέση ομαδικότητας, σεβασμού, φιλίας και υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ τους, και θα γνωρίζουν τα βασικά χαρακτηριστικά των αθλημάτων της τοξοβολίας και της κολύμβησης από τους πλέον ειδικούς.

Συγχρόνως, ένα φανταστικό ταξίδι ξεκινά μέσα από μία αποκλειστική συνεργασία της Costa Navarino με το Athens Clue, την ελληνική εταιρεία που έφερε για πρώτη φορά τα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα. Σε ένα πρωτότυπο, υπαίθριο Escape Game, παιδιά και ενήλικες γίνονται “FBI Investigators” και προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο. Η λύση της υπόθεσης εξαφάνισης του έμπορου ελαιόλαδου από τη Μεσσηνία μπορεί να βρεθεί μελετώντας διεξοδικά χάρτες, φωτογραφίες και δακτυλικά αποτυπώματα. Η δράση γίνεται ανά οικογένεια 2-7 ατόμων, για παιδιά άνω των 6 ετών, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας.

Το ταξίδι συνεχίζεται μέσω Virtual Gaming, όπου φορώντας τις μάσκες εικονικής πραγματικότητας οι παίκτες τηλεμεταφέρονται στις πυραμίδες της Αιγύπτου, γνωρίζουν τη Mέδουσα της ελληνικής μυθολογίας ή ταξιδεύουν στο παρελθόν και το μέλλον. Στα παιχνίδια συμμετέχουν 2-8 παίκτες, έφηβοι και ενήλικες, οι οποίοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν τους γρίφους, με απόσταση 9 τ.μ. μεταξύ τους.

Το φυσικό περιβάλλον της Μεσσηνίας και οι δραστηριότητες που προσφέρει η Costa Navarino σε χώρους συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων, σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, κάνουν την Costa Navarino έναν από τους ιδανικούς προορισμούς για ξέγνοιαστες διακοπές το φετινό καλοκαίρι.

Για τους μεγαλύτερους επισκέπτες 21 εστιατόρια, καφέ και lounge bars σε ανοικτούς χώρους, οι υπαίθριες θεραπείες μασάζ του Anazoe Spa, αλλά και η πληθώρα σπορ στη θάλασσα, στο βουνό και στα γήπεδα γκολφ, τένις, μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Costa Navarino δίνουν αμέτρητες δυνατότητες διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 27230 97000 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Costa Navarino".


NEWSLETTER