Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 15:38

Carine Laste: Από μοντέλο στη Βραζιλία streamer στην Καλαμάτα (Φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

Γοητεία από τη µακρινή Λατινική Αµερική «εκπέµπει» το τελευταίο διάστηµα στην Καλαµάτα η Carine Laste, µέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Το 22χρονο µοντέλο µε καταγωγή από τη Βραζιλία, άφησε πίσω της τη χώρα του καφέ και το Σάο Πάολο, όντας «ερωτική µετανάστρια», µένοντας πλέον µόνιµα στη µεσσηνιακή πρωτεύουσα µε τον Ελληνα σύντροφό της.

Μιλώντας στην «Ε», η ίδια έκανε γνωστό πως συνεργάζεται µε το πρακτορείο µοντέλων «Call Base», έχοντας συµµετάσχει σε πολλές πασαρέλες, events µε τραγουδιστές και εκδηλώσεις µε τατουάζ, καθώς παρά το µικρό της ηλικίας της ήδη έχει «χτυπήσει» πολλά στο σώµα της.

«ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

«Ήρθα να επισκεφτώ το αγόρι µου για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Φτάνοντας στην Καλαµάτα ερωτεύτηκα την πόλη και αποφάσισα να µείνω εδώ» σηµείωσε, τονίζοντας πως εντυπωσιάστηκε µε τη φύση της Μεσσηνίας. «Παράλληλα θέλω να δω στο µέλλον από κοντά µερικά καταπληκτικά και διάσηµα µέρη της περιοχής, όπως τους καταρράκτες στο Πολυλίµνιο και την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, καθώς και άλλα σηµεία του νοµού» επισήµανε, σχολιάζοντας πως επειδή είναι µια µικρή σχετικά πόλη, της αρέσει που µπορεί να την γυρίσει γρήγορα και να βρει τα πάντα. Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο στην Καλαµάτα, η Carine Laste δήλωσε πως την έχει γοητεύσει ο συνδυασµός βουνού και θάλασσας. «Ιδίως η ανατολική παραλία πρέπει να σας πω πως µου αρέσει πιο πολύ από όλα» σχολίασε.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α

Αναφορικά µε το αν σκέφτεται να συνεχίσει το επάγγελµα του µοντέλου στην Ελλάδα, η ίδια ξεκαθάρισε πως αν κάποιος της δώσει την ευκαιρία αυτή, θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα της στο µόντελινγκ εδώ. Παράλληλα δεδοµένου πως κάθε χρόνο γίνεται ο επιτυχηµένος διαγωνισµός µοντέλων "Greece's Next Top Model" µέσα από τη συχνότητα του Star, δίνοντας τη δυνατότητα και σε ξένες κοπέλες να πάρουν µέρος, η Carine άφησε αυτό το ενδεχόµενο ανοιχτό, υπογραµµίζοντας πως δεν το έχει σκεφτεί έντονα, αλλά θα το επεξεργαστεί στο µέλλον. «Επιπλέον, µου αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια και θα ήθελα να κάνω καριέρα ως streamer ή κάτι τέτοιο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ροή της µε το twitch που ξεκίνησε εδώ.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει µε τα πολλά και εντυπωσιακά τατουάζ που έχει στο σώµα της, η ίδια πρόσθεσε πως το 90% των σχεδίων της έχουν σηµαντική σηµασία για εκείνη. «Για παράδειγµα το πρώτο µου τατουάζ που έκανα στα 14 µου, αντιπροσωπεύει κάτι που πιστεύω και υποστηρίζω µέχρι σήµερα» κατέληξε. Η ίδια διατηρεί λογαριασµό και στο tik tok, απαριθµώντας πάνω από 90.000 ακόλουθους.