Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 15:02

Ασφαλτοστρώσεις στην Καλαμάτα

Ασφαλτοστρώσεις στην Καλαμάτα

Ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους και όχι μόνο της Καλαμάτας, ξεκινούν αύριο. Πρόκειται για εργολαβία προϋπολογισμού 370.000 ευρώ, με ανάδοχο την ΚΑΣΤΑΤ ΑΤΕ, με έκπτωση 58,91%, για την οποία η σύμβαση υπογράφηκε χθες από το δήμαρχο και τον εκπρόσωπο του αναδόχου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Καλαμάτας, οι πρώτες παρεμβάσεις θα είναι η ασφαλτόστρωση του χώρου στάθμευσης του νέου Δημαρχείου (από την πίσω πλευρά) και η ασφαλτόστρωση τμημάτων των οδών Κωστοπούλου και Αθηνών, ώστε να διευκολυνθεί η λειτουργία του κόμβου Καρέλια, στο σημείο που ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος συνδέεται με τις δύο οδούς.

Με τις παρεμβάσεις αυτές πιθανότατα θα μείνουν εκτός ασφαλτόστρωσης δρόμοι που προβλέπονταν στον αρχικό προγραμματισμό και ήταν, μεταξύ άλλων: Βασ. Κωνσταντίνου (από Αριστομένους έως Φαρών), Θεμιστοκλέους και Περικλέους, Μπουμπουλίνας (από Χρυσοστόμου Σμύρνης έως Χίου), Σοφοκλέους (από Φιλελλήνων έως Φαρών), Πλάτωνος (από Φαρών έως Μαιζώνος), τμήματα της Λακωνικής και της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.