Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 21:39

Ξεμένει από προσωπικό η Δημοτική Αστυνομία Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Ξεμένει από αστυνομικούς η Δημοτική Αστυνομία στη Μεσσήνη, καθώς στο τέλος Οκτωβρίου λήγουν οι αποσπάσεις των 3 από τα 4 άτομα που υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της «Ε», σύμφωνα με τις οποίες η κατάσταση που δημιουργείται είναι εξαιρετικά δυσχερής για τη δημοτική αρχή - η οποία αναζητεί τρόπους προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που δημιουργεί η λήξη της απόσπασης. Ηδη εξετάζονται εναλλακτικές προκειμένου να επιστρέψουν τα άτομα αυτά στη Μεσσήνη μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα - στην καλύτερη περίπτωση, από την αρχή του επόμενου χρόνου.
Ας σημειωθεί ότι μία από τις αναμενόμενες «παρενέργειες» της υπόθεσης αυτής αναμένεται να είναι και η καθυστέρηση στην εφαρμογή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Μεσσήνης. Η επιτυχία του συγκεκριμένου μέτρου αποτελεί «στοίχημα» για τη δημοτική αρχή, ωστόσο είναι σαφές πως χωρίς επαρκή δύναμη στη Δημοτική Αστυνομία δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί, καθώς εκ των πραγμάτων καθίσταται αδύνατος ο αποτελεσματικός έλεγχος.