Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 16:50

Μηχανήματα του δημάρχου σε δημοτικά έργα της Μεσσήνης - Κριτική από την αντιπολίτευση

Μηχανήματα του δημάρχου σε δημοτικά έργα της Μεσσήνης - Κριτική από την αντιπολίτευση

 

Η χρήση από τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη μηχανημάτων ιδιοκτησίας του για την εκτέλεση έργων του δήμου, αποτέλεσε αντικείμενο έντονης κριτικής στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Νίκο Φύκιρη, αλλά και τον επικεφαλής της παράταξης Στάθη Αναστασόπουλο.

Ο Ν. Φύκιρης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρουσία μηχανημάτων του δημάρχου σε περιοχές της Αίπειας, όπως το Καφού, ενώ ο Στ. Αναστασόπουλος πρόσθεσε ότι η μείζων μειοψηφία έχει επανειλημμένα ζητήσει από τον δήμαρχο να προβεί σε απολογισμό της χρήσης των μηχανημάτων ιδιοκτησίας του σε έργα του δήμου, εκφράζοντας την θέση ότι τέτοιες ενέργειες συνιστούν “εξωθεσμικές παρεμβάσεις”.

Απαντώντας ο Γ. Τσώνης δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι “με τη δική μου περιουσία θα επεμβαίνω όπου μπορώ”, προσθέτοντας ότι τους Στ. Αναστασόπουλο και Ν. Φύκιρη “τους ενόχλησε γιατί πήγα νωρίς το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα είχα παραδώσει έτοιμο αγωγό 800 μέτρων”.

Στην κριτική του Ν. Φύκιρη για κακοτεχνίες σε έργα ύδρευσης, αλλά και παραγκώνισή του ως θεσμικού παράγοντα, απάντησαν, τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Ντίνος Μπουρίκας, όσο και ο Ηλίας Πετρόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος της πλειοψηφίας για τη Δημοτική Ενότητα Αίπειας.

Β.Γ.Μ.