Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 14:01

Ερώτηση για τα τέλη στη λαϊκή αγορά Κοπανακίου 

Ερώτηση για τα τέλη στη λαϊκή αγορά Κοπανακίου 

Τη μείωση των τελών στη λαϊκή αγορά Κοπανακίου ζήτησε ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Σαράντος Κουκούμης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τόνισε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ο κόσμος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, με αποτέλεσμα και στη λαϊκή να μην υπάρχει κίνηση. Σημείωσε ακόμη ότι πρέπει να δουν πόσοι χρωστάνε και ότι ο δήμος δεν θα πρέπει να αφήνει να συσσωρεύονται τα χρέη γιατί μετά είναι δύσκολο να πληρωθούν. Ανέφερε ακόμη ότι από πέρυσι είχαν υποβάλει αίτημα για μείωση των τιμών αλλά δεν έγινε τίποτα -“επιβάλλεται να μειωθούν για να διατηρηθεί η αγορά, όπως πάει θα μειώνονται οι θέσεις και στο τέλος θα απαξιωθεί και θα εγκαταλειφθεί” είπε χαρακτηριστικά. 

Επίσης ρώτησε τι γίνεται και με τη μάντρα στην Ανω Πόλη, η οποία μένει να ολοκληρωθεί όπως και η ανάπλαση.

Απαντώντας ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας σημείωσε ότι μπορεί να συρρικνώνονται τα εισοδήματα αλλά και ο δήμος έχει ανάγκες και για να συντηρηθεί η αγορά έχει έξοδα. “Δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από την κίνηση του Σεπτεμβρίου, που είναι ένας δύσκολος οικονομικά μήνας” είπε, ενώ υπογράμμισε ότι αν ικανοποιήσουν όλοι τις υποχρεώσεις τους τότε μπορούμε να δούμε αν μπορεί να γίνει μείωση των τελών.

Για τα έργα στην Ανω Πόλη σημείωσε ότι έχουν πάρει το δρόμο τους και θα γίνουν -“προσπαθούμε να βρούμε τους πόρους οι οποίοι υπάρχουν”.

 

Κ.Μπ.