Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 18:44

Εκκρεμεί η μελέτη για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης

Γράφτηκε από τον

Σε εκκρεμότητα είναι η επικαιροποίηση της περιβαλλοντικής μελέτης για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης, όπως τόνισε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Ερώτημα το όποιο είχε θέσει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, για το τι γίνεται με το έργο και αν θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, στο πρόγραμμα που ήδη τρέχει και τα λεφτά έχουν μειωθεί.

Ο κ. Κατσίβελας επισήμανε επίσης ότι εξετάζεται να γίνει μια πρώτη παρέμβαση στο λιμάνι σε συνεργασία με την εταιρεία που αυτή τη στιγμή εργάζεται στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Από εκεί και πέρα απαντώντας σε άλλα ερωτήματα τόνισε ότι για τη δημοτική οδοποιία Κυπαρισσίας ο εργολάβος έχει αποβληθεί από το έργο -με μεγάλη καθυστέρηση θα λέγαμε εμείς-, και έχει αποβληθεί είπε κι από το έργο στη ΔΕ Αετού καθώς δεν ήταν σύμφωνος με τις υποχρεώσεις του στο δήμο.

Αναφέρθηκε ακόμη στην κατάσταση με την ύδρευση στο δήμο, τονίζοντας ότι δεν παρουσιάστηκαν πουθενά προβλήματα και έδωσε τα συγχαρητήριά του στη ΔΕΥΑΤ και το Σύνδεσμο Υδρευσης «Τέλλος Αγρας», όπως και σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα.

 

Κ.Μπ.