Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 18:59

Διαφωνίες σωματείων για το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Διαφωνίες σωματείων για το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

Σε διαφωνία μεταξύ δύο αθλητικών σωματείων, του Μεσσηνιακού και του Ακρίτα απέδωσε η δημοτική αρχή Μεσσήνης το πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει στη χρήση εκ μέρους τους του δημοτικού σταδίου της πόλης για προπόνηση των παιδικών τμημάτων στίβου.

Ειδικότερα, μετά τη σχετική αναφορά του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Γιώργου Αθανασόπουλου, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Χονδρός υπενθύμισε την ομόφωνη απόφαση του Σώματος -σε παλιότερη συνεδρίασή του- σημειώνοντας ότι ο δήμος έχει ικανοποιήσει και τους δύο συλλόγους ως προς το αίτημά τους για την παραχώρηση του σταδίου -τρεις ημέρες ο Μεσσηνιακός και πέντε ημέρες ο Ακρίτας. Ωστόσο, όπως δήλωσε, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στην κοινή παρουσία των μικρών αθλητών στο σκεπαστό τμήμα των κερκίδων -όταν ο καιρός επιβάλλει τη χρήση του- μιας και οι δύο σύλλογοι, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν συμφώνησαν να παρουσιάσουν, όταν τους ζητήθηκε από τον δήμο, ένα κοινό κείμενο στο οποίο θα αποδέχονται την κοινή χρήση του κλειστού χώρου όταν οι ώρες των προπονήσεων των δύο σωματείων συμπίπτουν.

“Ο κανονισμός ως προς την παραχώρηση του σταδίου είναι γνωστός, αδυνατώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί -αν όντως υπάρχει πρόβλημα- δεν εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος του Ακρίτα για να μας το εξηγήσει” δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης.

Στο Σώμα απευθύνθηκε και ο πατέρας ενός παιδιού που προπονείται με τον Ακρίτα, υποστηρίζοντας ότι ο μόνος συνεννοήσιμος από τον δήμο είναι ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι από το γραφείο του αντιδημάρχου έφυγε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον Ακρίτα, στο οποίο -όπως ο γονέας ισχυρίστηκε- ο Ν. Χονδρός αναφέρεται σε αλλαγή της απόφασης για τη χρήση του δημοτικού σταδίου.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER